INVITATIE

Congres National de Uroginecologie - Medicina Regenerativa in Ginecologie, 17 - 18.10.2019

Dragi colegi,

Avem deosebita plăcere de a vă invita la Cursul de Estetică Ginecologică. Vă aducem la cunoștință cu entuziasm faptul că va fi un eveniment deosebit pentru a anunța înființarea în curând a Societății Române de Estetică Ginecologică (SREG), ce reprezintă
o premieră în România.


Este o onoare faptul că avem susținerea Societății Europene de Estetică Ginecologică (ESAG) al cărui Președinte și membri seniori vor veni personal, cu prezentări care vă vor surprinde cu siguranță.


Va fi o manifestare științifică exclusivistă ce va reuni atât personalități de renume în acest domeniu din România cât și lectori
internaționali cu o experiență vastă în restabilirea funcționalității și aspectului estetic al aparatului genital feminine:

 • Dr. Bader Alexander (London, UK), – Reconstructive Gynaecology Surgeon
  – Președintele și Fondatorul Societății Europene de Estetică Ginecologică (ESAG)
  – Președintele World Academy of Cosmetic & Aesthetic Gynecology (WACAG)
 • Dr. Dawid Serafin (Varșovia, Polonia) – Plastic Gynecologist
  – International Speaker and Trainer of Aesthetic and Regenerative Gynecology, ISGAR Scientific
  Committee
  – The Dewedge – Author of Labiaplasty technique


Tematica evenimentului include:

 • Chirurgie Pelvină Reconstructivă: labioplastia, himenoplastia, tratamentul reconstructiv al
  malformațiilor congenitale sau iatrogene genitale
 • Utilizarea Dispozitivelor Energetice: terapia laser vaginală internă și externă în atrofia vaginală, radiofrecvența în laxitatea după nașteri, energia electromagnetică în tratamentul incontinenței urinare
 • Utilizarea Produselor Injectabile în Zona Genitală: PRP și Acid Hialuronic (augmentarea labiilor sau a punctului G, stimularea clitorisului, a orgasmului, tratamentul lichenului vulvar sau a atrofiei vaginale), Botox pentru vaginism
 • În plus, Președintele Societății Europene de Estetică Ginecologică (ESAG) și dr. Serafin vor
  susține un workshop live ce va include tehnica O-Shot și tehnica G-Shot (injectare de acid hialuronic și PRP la nivelul punctului G și clitoridian).


*** În continuarea cursului de estetică Ginecologică, pe 18.10.2019, vă invităm să participați la al XVI- lea Congres Naţional al Societăţii Române de Uroginecologie, cu sesiuni teoretice și operații live privind tratamentul tulburărilor de statică pelvină.


Dorim cu această ocazie să vă trezim interesul asupra acestui domeniu atât de puțin studiat în România, al Esteticii  Ginecologice.

Ne vom reuni în acest sens medici Ginecologi, Chirurgi Plasticieni, Dermatologi și alți specialiști în domeniul anti-ageing pentru a învăța unii de la ceilalți și a ne depăși limitele.


Vă așteptăm să ne cunoaștem și să aducem împreună inovație și valoare în domeniul Esteticii Ginecologice!


Evenimentul va avea loc pe 17.10.2019 în București, Hotel Ramada North.


Cu stimă,
Comitetul științific și de organizare
Dr. Diana Mihai
Prof. Dr. Elvira Brătilă
Prof. Dr. Petre Brătilă