INVITATIE

Congres National de Uroginecologie - Medicina Regenerativa in Ginecologie, 28.11.2020

Dragi colegi,

Avem deosebita plăcere de a vă invita la Conferința Națională de Medicina Regenerativa si Estetică Ginecologică, in cadrul Congresului National al Societatii Romane de Uroginecologie. Vă anunțăm cu entuziasm faptul că va fi un eveniment deosebit si este o onoare faptul că avem susținerea Societății Europene de Estetică Ginecologică (ESAG) și a Societății Internationale de Medicina Regenerativa si Celule Stem (IASRM) al căror Președinți vor participa, cu prezentări care vă vor surprinde cu siguranță.

Va fi o manifestare științifică exclusivistă ce va reuni lectori internaționali cu o experiență vastă în restabilirea funcționalității și aspectului estetic al aparatului genital feminin din Marea Britanie, India, Polonia, Franta, Turcia, Dubai, Filipine, etc

Tematica evenimentului include:

• Chirurgie Pelvină Reconstructivă: vaginoplastia, tratamentul malformațiilor congenitale sau iatrogene genitale

• Utilizarea Dispozitivelor Energetice: terapia laser vaginală internă și externă în atrofia vaginală, radiofrecvența în laxitatea după nașteri, energia electromagnetică în tratamentul incontinenței urinare.

• Utilizarea Produselor Injectabile în Zona Genitală: PRP, Acid Hialuronic, Botox pentru vaginism, Lichid Amniotic, Fat Grafting.

Dorim cu această ocazie să vă trezim interesul asupra acestui domeniu atât de puțin studiat în România, al Tehnicilor de Medicina Regenerativa si al Esteticii Ginecologice.

Cu stimă,

Comitetul științific și de organizare,

Prof. Elvira Bratila

Dr. Diana Mihai