Curs Laser si PRP in Ginecologie, Teoretic & Hands-on

“A fost un curs excelent cu o experienta de invatare,perfectionare si punere in practica. Acest curs a fost un pas nou in cariera mea. Pentru acest lucru ├«i datorez multumiri Dnei Dr.Diana Mihai! – Dr Raheb Diana”

Curs Laser si PRP in Ginecologie, Teoretic & Hands-on

Ultimele locuri ramase. Inscrieri pana pe 19.11.2020

Despre curs

Cursul de Laser si PRP in Ginecologie este impartit in partea de teorie pentru Laser si PRP, urmata de partea de practica, in care se exerseaza procedurile pe cel putin cate o pacienta, sub indrumarea Dr. Diana Mihai. Participantii vor invata setarea laserului, protocoalele de utilizare in functie de pacienta si procedura practica. Pe lange acestea, vor mai invata cum sa obtina PRP-ul, cum sa calculeze doza necesara in functie de cazul pe care il are, ce seringi si ace ii sunt necesare si cum sa faca injectarea.

Programul cursului, 21.11.2020

 • 09-09.10 Care sunt modificarile histopatologice si clinice vaginale in menopauza?
 • 09.10-09.20 Care este modul de actiune al laserului CO2 in regiunea vulvo-vaginala?
 • 09.20-09.30 Protocoale de utilizare
 • 09.30-09.45 Indicatii – selectarea pacientelor┬á
 • 09.45-09.55 Contraindicatii
 • 09.55-10.10 Rezultate clinice si histopatologice dupa tratamentul laser
 • 10.10-10.20 Test si discutii cazuri
 • 10.20-10.30 Introducere: ce este PRP-ul?
 • 11.30-10.40 Care este modul de obtinere al PRP-ului?
 • 10.40-10.50 Care este modul de actiune al PRP in regiunea vulvo-vaginala?
 • 10.50-11.00 PRP in infertilitate
 • 11.00-11.10 Indicatii – selectarea pacientelor┬á
 • 11.10-11.20 Contraindicatii
 • 11.20-11.40 Protocoale de utilizare in functie de patologia ginecologica si Rezultate clinice┬á
 • 11.40-12.00 Test si discutie cazuri
 • Utilizarea practica a laserului si injectarea de PRP in zona ginecologica.┬á
 • Fiecare participant va face practic procedurile pe cel putin cate o pacienta, sub supraveghere. Va invata setarea laserului, protocoalele de utilizare in functie de pacienta si procedura practica. Va invata cum sa obtina PRP-ul, cum sa calculeze doza necesara in functie de cazul pe care il are, ce seringi si ace ii sunt necesare si cum sa faca injectarea.

Ultimele locuri ramase. Inscrieri pana pe 19.11.2020

Ce spun alti particpanti

A fost un curs excelent cu o experienta de invatare,perfectionare si punere in practica. Acest curs a fost un pas nou in cariera mea. Pentru acest lucru îi datorez multumiri Dnei Dr.Diana Mihai!

Dr Raheb Diana

├Än primul rand am asistat la un curs, ├«n care se vedea grija ╚Öi preocuparea de structurarea lui, ├«n vederea percep╚Ťiei ┬ámai ┬áu╚Öoare. Partea practica a fost educativa prin abordarea fiec─ârui cadet individual. Apreciez ╚Öi mi-a pl─âcut cursul. Felicit─ârile mele. Sincer.

Dr Bejan Dorin

Cursurile au fost bine structurate, iar Dna Dr Mihai ne-a oferit toate informa╚Ťiile necesare pentru a pune ├«n aplicare ce am ├«nv─â╚Ťat. Partea practica a fost de one-on-one sub supravegherea d-nei Dr. si a acoperit tot ce a fost predat la curs.┬á

Dr Lacatus Georgiana

Diploma

Cursul este organizat sub egida Societatii Romane de Uroginecologie. La finalul cursului fiecare participant va avea diploma cu puncte EMC care certifica finalizarea cursului de laser si de PRP in Ginecologie

Rezervari

Pret: EUR 350, se va achita la fata locului (card sau cash, in RON sau ÔéČ)

Data: 21.11.2020 Participanti: 15 locuri disponibile

Mentiuni: Fiecare participant este necesar sa vina cu test PRC COVID facut cu 48 de ore inainte.

Ultimele locuri ramase. Inscrieri pana pe 19.11.2020

Despre Dr. Diana Mihai

Dr. Diana Mihai este trainer interna╚Ťional si national laser si PRP in Ginecologie si speaker invitat la cursuri si congrese (Dubai, Atena, India, Scotia, UK etc). Este As.Vice President al Societatii Internationale de Celule Stem si Medicina Regenerativa (IASRM) si membru activ senior ├«n Societatea European─â de Estetic─â Ginecologica (ESAG). Totodata, face parte din comitetul de organizare al Congreselor Mondiale organizate de ESAG si IASRM iar in perioada de pandemie COVID martie-octombrie 2020 a participat in calitate de lector, trainer, moderator sau organizator la peste 30 de de cursuri internationale online in Medicina Regenerativa in Ginecologie. Este primul trainer si organizator de cursuri de acest tip in Romania. Doctor Diana Mihai are certificat de Formator Specializat (trainer) si Evaluator Specializat, diplome oferite de Autoritatea Nationala de Calificari, vizat de Ministerele Muncii si Educatiei, recunoscute atat in Romania cat si international.

Ultimele locuri ramase. Inscrieri pana pe 19.11.2020

Mai multe detalii pentru medicii interesati de curs

 • Cursul are loc la clinica Elginmed a doamnei prof. Elvira Bratila (str. Frederic Chopin nr.16, Bucuresti sector1, zona Floreasca), sub egida┬á Societatii Romane de Uroginecologie, cu puncte EMC.
 • Pentru inregistrare va rog sa imi trimiteti un mesaj accesand acest link.
 • Daca aveti paciente pe care doriti sa le aduceti si pe care veti face dvs hands-on impreuna cu mine este necesar sa imi trimiteti┬á datele lor. Am observat din cursurile anterioare pe care le-am organizat ca atat pacientele cat si medicii lor sunt extrem de incantate de aceasta oportunitate, de aceea o ofer in continuare.
 • Informati pacientele ca vor face terapiile gratuit, in loc de 500ÔéČ sedinta de laser si 150ÔéČ sedinta de PRP. Trebuie sa aiba test PCR COVID negativ in ultimele 48-72 ore, eco TV (in ultimele 6 luni) si un Papanicolau in ultimul an facut si bun, iar in ultimele 3 luni: HLG, coagulograma, sumar urina, urocultura, secretie vaginala si cultura col.
 • Anuntati pacientele ca procedurile dureaza cam 20 minute, nu sunt dureroase, se realizeaza cu anestezie locala cu crema cu lidocaina si nu au efecte adverse. Anuntati pacienta ca vom folosi plasma bogata in trombocite din sangele ei, astfel incat avem nevoie ca acest produs sa fie de cea mai buna calitate. Nu exista efecte adverse tocmai din acest motiv, deoarece folosim celulele proprii ale organismului ei, pe care le activam si le concentram iar apoi le administram in locul pe care dorim sa il tratam. Astfel, pacienta este necesar sa nu ia cu o saptamana inainte de PRP orice ANTIBIOTICE, ANTIINFLAMATOARE , ANTIAGREGANTE sau ANTICOAGULANTE (daca aveti intrebari cu referire la un tratament┬á va rog sa imi scrieti).
 • Sa nu consume in acea zi alimente grase, cafea, cola sau ceai verde; si sa bea cel putin 3┬á litri apa in ziua precedenta si 3 litri in ziua procedurii. Aceste aspecte sunt foarte importante! Ce paciente sunt potrivite?
 • Puteti aduce si paciente fara simptome, “preventiv”, pentru imbunatatirea vietii intime la modul general. Sau paciente cu atrofie vaginala, uscaciune, dereglari recidivante ale florei vaginale, cistite recurente, imperiozitate mictionala sau incontinenta urinara grad redus sau mediu sau paciente cu dispareunie sau care dupa nasteri prezinta un disconfort in viata intima.
 • Pacientele pot citi detalii despre proceduri aici.
 • Datorita situatiei actuale locurile sunt limitate astfel incat va rog sa ma contactati cat mai repede pentru a va rezerva locul.

Ultimele locuri ramase. Inscrieri pana pe 19.11.2020