Beneficiaza de acces la cursuri online timp de 3 luni!

1. Curs Laser CO2 microablativ fractionat Monalisa Touch
2. Curs PRP „Terapia Vampir” 2 protocoale de obtinere
3. Curs international Celule Stem, Labioplastie cu Clitoris Hood Reduction, Reconstructie Labiala, Fat Grafting Labie Major

Aici gasiti cele mai de actualitate cursuri in ginecologie, estetica ginecologica si medicina regenerativa - acreditate cu 6 puncte EMC*

1. Curs Laser CO2 microablativ fractionat Monalisa Touch
2. Curs PRP „Terapia Vampir” 2 protocoale de obtinere
3. Curs international Celule Stem, Labioplastie cu Clitoris Hood Reduction, Reconstructie Labiala, Fat Grafting Labie Major
 
*punctele EMC se ofera doar la cursul de Laser & PRP, pachetul de Online + Hands-on
 

Acum poti avea acces la cursuri prin Platforma Online!

Timp de 3 luni, poti avea acces la cursurile de Laser & PRP, urmand sa parcurgeti si modulul Hands-on daca doriti si cele 6 puncte EMC – organizat lunar, in Bucuresti.

Alege cursurile dorite

1.Curs Laser CO2 (3.5h)

 

Cursul online consta in prezentari teoretice + video practice pe 2 paciente reale.

Veti urmari procedura LASER pas cu pas, Protocoale de utilizare, Indicatii, Contraindicatii, Rezultate clinice si histopatologice dupa tratamentul laser.

Pret: 200 EUR (acces 3 luni la inregistrare)

2.Curs PRP „Terapia Vampir” (4h)

 

Cursul online consta in prezentari teoretice + video practice pe 2 paciente reale.

Veti urmari procedura PRP pas cu pas, Introducere, Modul de obtinere, Modul de actiune al PRP in regiunea vulvo-vaginala & in infertilitate, Indicatii, Contraindicatii, Protocoale de utilizare in functie de patologia ginecologica si Rezultate clinice.

 

Pret: 200 EUR (acces 3 luni la inregistrare)

  • Se pot obtine 6 puncte EMC daca achizitionati ambele cursuri online de Laser + PRP si completarea a 2 teste grila.
  • O data pe luna, se va organiza festivitatea de premiere cu toti cursantii ce au achizitionat cursurile inregistrate.
  • In cadrul festivitatii, veti primi diplomele de participare, veti discuta live cu Dr. Diana Mihai, si veti cunoaste alti cursanti.

Pret PACHET Laser + PRP: 250 EUR (redus 150 EUR fata de varianta singulara)

A fost un curs excelent cu o experienta de invatare,perfectionare si punere in practica. Acest curs a fost un pas nou in cariera mea. Pentru acest lucru îi datorez multumiri Dnei Dr.Diana Mihai!

Dr Raheb Diana

În primul rand am asistat la un curs, în care se vedea grija și preocuparea de structurarea lui, în vederea percepției  mai  ușoare. Partea practica a fost educativa prin abordarea fiecărui cadet individual. Apreciez și mi-a plăcut cursul. Felicitările mele. Sincer.

Dr Bejan Dorin

Cursurile au fost bine structurate, iar Dna Dr Mihai ne-a oferit toate informațiile necesare pentru a pune în aplicare ce am învățat. Partea practica a fost de one-on-one sub supravegherea d-nei Dr. si a acoperit tot ce a fost predat la curs. 

Dr Lacatus Georgiana

  • Achizitionarea inregistrarilor de la cursurile mentionate pe aceasta pagina se poate face cu cardul sau prin transfer bancar. Dupa confirmarea platii, veti primi accesul la inregistrari pe email. Accesul este pe o perioada limitata de 3 luni.
  • Se pot obtine 6 puncte EMC daca achizitionati Cursul de Laser + Cursul de PRP si daca raspundeti la 2 teste grila.
  • Fiecare participant la cursurile inregistrate online va primi o diploma de participare.
  • Este strict interzis copierea materialelor si distribuirea acestora persoanelor carora nu le-a fost initiat accesul catre cursurile video.
 

4. International Course in Regenerative Medicine, Stem Cells and Aesthetic Gyneacology (7 hours)

The course is organized under the Romanian Society of Urogynecology and the Romanian Society of Aesthetic Gynaecology SREG. We are honoured to have international trainers, representing 3 countries:

Dr. Diana Mihai (Romania), Dr. Rafal Kuzlik (Poland), Prabhu Mishra (India)

 

Price: 500 EUR (4 months access to video)

Dr. Diana Mihai este membru fondator și președinte al Societății Române de Estetică Ginecologica (SREG); Vicepreședinte al Asociației Internaționale a Celulelor Stem și Medicină Regenerativă (IASRM); Specialist în Obstetrică și Ginecologie, Medicină Regenerativă și Celule Stem; Specialist in Ginecologie; Trainer certificat internațional pentru PRP, laser CO2 și HIFEM (EMSELLA); Doctorand in Infertilitate si Fertilizare In Vitro (Bucuresti); masterand in Medicina Traditionala Chineza (Beijing si Brasov); CEO Diana Medical Center SRL si DM Medical Training and Courses S.R.L; „Premiul Gala Femeii de succes” din România în 2020 pentru merite speciale în Medicină și OG ; Premiu în cadrul celui de-al 5-lea Congres Mondial al ESAG (Societatea Europeană de Estetică Ginecologie) pentru înființarea și organizarea SREG – Atena, iulie 2021 ; premiu Revista Capital- Top 100 Femei de Succes din Romania, septembrie 2021.

 

Dr. Diana Mihai este medic ginecolog, obstetrician, medic specialist in infertilitate si Estetica Ginecologica din Bucuresti, Romania, specialist de asemenra in Medicina Regenerativa, celule stem, ecografie, histeroscopie, laparoscopie, colposcopie si uroginecologie. Este pionieră în Ginecologie Estetică în România, primul medic care a folosit și studiaza laserul CO2 – Deka Monalisa Touch si Trainerul National pentru acest laser.

 

Ea este, de asemenea, National PRP Trainer în Ginecologie (certificat internațional de trainer de la Moscova, Rusia) și folosește și studiază HIFEM (EMSELLA) pentru tratamentul incontinenței urinare, tulburări de statica pelvina și laxitate vaginală.

 

Lector internațional in ginecologie estetică și medicina regenerativă, este membru senior activ în Societatea Europeană de Ginecologie Estetică (ESAG) și membru al Comitetului de organizare la Congresul International de Celule Stem si Medicina Regenerativa (India, Delhi) si pentru cel de-al 5-lea Congres Mondial ESAG. Totodata, este membru al Societatea Europeana de Menopauză și Adropauză (EMAS).

 

Pasionată de cauzele și tratamentul infertilității, își face doctoratul studiind ratele de sarcină și rezultatele și complicațiile sarcinii după transfer de embrion proaspat versus crioconservat, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București. In plus, ea își face teza de master studiind cum poate medicina tradițională chineză ajuta cuplurile cu infertilitate, la Universitatea Transilvania din Brasov, Romania, in colaborare cu Universitatea din Beijing .

 

Ea este co-autor în singura carte despre „Stemcell and Regenerative Medicine in Infertility”, împreună cu cercetătorul internațional Prabhu Mishra PhD, aducând inovație tratamentor pentru infertilitate. Au lansat, de asemenea, ICERMI (Centrul Internațional de Excelența in Medicina Regenerativa în Infertilitate by PM și DM”, înființată cu scopul de a instrui medicii interesati de aceasta specialitate și, de asemenea, de a trata pacienții cu infertilitate din întreaga lume. Este membră a ESHRE și ASRM și a participat la conferințele lor internaționale la New York, Barcelona, România etc. Lucrările ei includ prezervarea fertilității în endometrioză, necesitatea și metodele de conservare a fertilității la pacientele cu cancer, etica în utilizarea embrionilor umani, indicații și tehnici chirurgicale la pacientele cu infertilitate si endometrioza, rata sarcinii la pacientele cu rezerva ovariana scazuta in functie de AMH și vârsta, riscul de apariție al placentei accreta după transferul de embrioni – proaspăt versus congelat, Riscul de sarcină gemelară monozigotă după transferul unic de embrion – proaspăt versus congelat mecanismele endometriozei care afectează fertilitatea etc

 

In cadrul clinicii “Ladies Excellence Clinic” by Dr. Diana Mihai, din Bucuresti puteti avea o discutie cu doamna dr. Diana Mihai cu privire la tratamentul cu celule stem, tratamente de reproducere umana asistata si fertilizare in vitro, consult ginecologic, ecografie transvaginala sau monitorizare sarcina, tratament laser, tratament PRP “Terapia Vampir” in zona intima, tratament cu fotoliul EMSELLA, etc.