Dr. Diana Mihai

Medic Specialist Obstetrica – Ginecologie

Doctorat in Infertilitate de Cuplu si Fertilizare in Vitro
 
Master in Medicina Traditionala Chineza
 

Membru Fondator si Presedinte SREG (Asociatia Romana de Estetica Ginecologica si Medicina Regenerativa) https://sreg.ro

Vice Presedinte IASRM (International Association of Stem Cell and Regenerative Medicine) https://iasrmglobal.org

Fondator: Ladies Excellence Clinic, Bd. Dacia nr 19, Bucuresti https://leclinic.ro

Dr. Diana Mihai a absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti, urmand rezidentiatul in Obstetrica si Ginecologie la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si la Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie ”Prof. Dr. Panait Sirbu”, Bucuresti, Masterat in Medicina Traditionala Chinezeasca, si Doctorat in tehnici de infertilitate cu Fertilizare In-Vitro si Celule Stem.

 

Despre Dr. Diana Mihai

Dr. Diana Mihai este membru fondator și președinte al Societății Române de Estetică Ginecologica (SREG); Vicepreședinte al Asociației Internaționale a Celulelor Stem și Medicină Regenerativă (IASRM); Specialist în Obstetrică și Ginecologie, Medicină Regenerativă și Celule Stem; Specialist in Ginecologie; Trainer certificat internațional pentru PRP, laser CO2 și HIFEM (EMSELLA); Doctorand in Infertilitate si Fertilizare In Vitro (Bucuresti); masterand in Medicina Traditionala Chineza (Beijing si Brasov); CEO Diana Medical Center SRL si DM Medical Training and Courses S.R.L; „Premiul Gala Femeii de succes” din România în 2020 pentru merite speciale în Medicină și OG ; Premiu în cadrul celui de-al 5-lea Congres Mondial al ESAG (Societatea Europeană de Estetică Ginecologie) pentru înființarea și organizarea SREG – Atena, iulie 2021 ; premiu Revista Capital- Top 100 Femei de Succes din Romania, septembrie 2021.

 

Dr. Diana Mihai este medic ginecolog, obstetrician, medic specialist in infertilitate si Estetica Ginecologica din Bucuresti, Romania, specialist de asemenra in Medicina Regenerativa, celule stem, ecografie, histeroscopie, laparoscopie, colposcopie si uroginecologie. Este pionieră în Ginecologie Estetică în România, primul medic care a folosit și studiaza laserul CO2 – Deka Monalisa Touch si Trainerul National pentru acest laser.

 

Ea este, de asemenea, National PRP Trainer în Ginecologie (certificat internațional de trainer de la Moscova, Rusia) și folosește și studiază HIFEM (EMSELLA) pentru tratamentul incontinenței urinare, tulburări de statica pelvina și laxitate vaginală.

 

Lector internațional in ginecologie estetică și medicina regenerativă, este membru senior activ în Societatea Europeană de Ginecologie Estetică (ESAG) și membru al Comitetului de organizare la Congresul International de Celule Stem si Medicina Regenerativa (India, Delhi) si pentru cel de-al 5-lea Congres Mondial ESAG. Totodata, este membru al Societatea Europeana de Menopauză și Adropauză (EMAS).

 

Pasionată de cauzele și tratamentul infertilității, își face doctoratul studiind ratele de sarcină și rezultatele și complicațiile sarcinii după transfer de embrion proaspat versus crioconservat, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București. In plus, ea își face teza de master studiind cum poate medicina tradițională chineză ajuta cuplurile cu infertilitate, la Universitatea Transilvania din Brasov, Romania, in colaborare cu Universitatea din Beijing .

 

Ea este co-autor în singura carte despre „Stemcell and Regenerative Medicine in Infertility”, împreună cu cercetătorul internațional Prabhu Mishra PhD, aducând inovație tratamentor pentru infertilitate. Au lansat, de asemenea, ICERMI (Centrul Internațional de Excelența in Medicina Regenerativa în Infertilitate by PM și DM”, înființată cu scopul de a instrui medicii interesati de aceasta specialitate și, de asemenea, de a trata pacienții cu infertilitate din întreaga lume. Este membră a ESHRE și ASRM și a participat la conferințele lor internaționale la New York, Barcelona, România etc. Lucrările ei includ prezervarea fertilității în endometrioză, necesitatea și metodele de conservare a fertilității la pacientele cu cancer, etica în utilizarea embrionilor umani, indicații și tehnici chirurgicale la pacientele cu infertilitate si endometrioza, rata sarcinii la pacientele cu rezerva ovariana scazuta in functie de AMH și vârsta, riscul de apariție al placentei accreta după transferul de embrioni – proaspăt versus congelat, Riscul de sarcină gemelară monozigotă după transferul unic de embrion – proaspăt versus congelat mecanismele endometriozei care afectează fertilitatea etc

 

In cadrul clinicii “Ladies Excellence Clinic” by Dr. Diana Mihai, din Bucuresti puteti avea o discutie cu doamna dr. Diana Mihai cu privire la tratamentul cu celule stem, tratamente de reproducere umana asistata si fertilizare in vitro, consult ginecologic, ecografie transvaginala sau monitorizare sarcina, tratament laser, tratament PRP “Terapia Vampir” in zona intima, tratament cu fotoliul EMSELLA, etc.

→ Obstetrica

🔹 Sarcina este cea mai frumoasa perioada din viata unui cuplu. Insa pentru siguranta bebelusului, un medic ginecolog trebuie sa fie alaturi de voi in aceasta perioada, pentru a urmari evolutia si a va recomanda pas cu pas tot ceea ce este necesar sa stiti si a va raspunde la intrebarile ce apar pe parcurs.

🔹 Totodata, la sfarsitul sarcinii, asist nasterea naturala sau efectuez operatia cezariana, in functie de cazul pacientei.

  • Am participat la traducerea a multiple tratate internationale de Obstetrica si Ginecologie, precum Williams Ginecolgie, Williams Obstetrica, Protocoale in Obstetrica si Ginecologie, Oxford Urgente in Obstetrica si Ginecologie, Protocoale in Medicina Materno-Fetala.

▶️ Am fost MANAGER DE PROIECT si EDITOR PRINCIPAL in traducerea tratatului Williams Obstetrica, o carte de referinta in specialitatea OG, aflata in tematica examenului de specialitatea de Obstetrica-Ginecologie.

Sunt membra SROG: Societatea Romana de Obstetrica si Ginecologie si am avut prezentari in cadrul congreselor Nationale si Internationale privind patologiile ce pot aparea in sarcina.

→ Estetica Ginecologica

Un alt domeniu de interes este Estetica Ginecologica, iar aria mea de expertiza in acest domeniu include:

🔹rejuvenarea aspectului regiunii vaginale cu LASER, ACID HIALURONIC, PRP (sunt Trainerul Oficial National Certificat in Romania pentru laserul Monalisa Touch si PRP Plasmolifting in ginecologie)

🔹tratamentul laxitatii vaginale dupa nastere (EMSELLA, laser vaginal sau chirurgical)

🔹tratamentul atrofiei vaginale din menopauza (PRP vaginal, laser vaginal)

🔹tratamentul hipertrofiei labiale sau modificarilor de culoare (labioplastie, tratament laser vaginal)

🔹imbunatatirea calitatii vietii generale si de cuplu a pacientelor – tratamenul durerilor in viata intima sau a lipsei orgasmului (laser vaginal, PRP vaginal, botox genital, acid hialuronic intim, EMSELLA)

✅ACTIVITATE STIINTIFICA

Sunt membru activ senior ESAG (European Society of Aesthetic Gynecology) si al EMAS (Societatea Europeana de Menopauza) si am participat activ la cursuri si congrese precum:

🔹Conferinta Internationala de Estetica Ginecologica din DUBAI ICGC (noiembrie 2019)- unde am fost speaker invitat pe tema utilizarii laserului vaginal

🔹Conferinta Internationala CONFESTETIS (Iasi, noiembrie 2019)- unde am fost speaker invitat pe tema rezultatelor laserului vaginal in atrofia vaginala

🔹ORGANIZATOR primul Curs de Estetica Ginecologica din Romania (Bucuresti octombrie 2019) unde am fost si speaker pe temele: 1) indicatii si protocoale de utilizre PRP in ginecologie, 2)rezultatele utilizarii laserului vaginal, 3)indicatii si mecanism de actiune al fotoliului EMSELLA in incontinenta urinara.

🔹Curs practic si teoretic pentru obtinerea certificatului de Trainer in injectarea PRP in ginecologie (Moscova, Rusia) iulie 2019

🔹Congresul International al Societatii Europene de Estetica Ginecologica (ESAG 4) iunie 2019, EDINBURGH, Scotia: prezentare ”CO2 fractional microablative laser treatment: meta-analysis on efficacy in menopausal vulvovaginal atrophy

🔹Congresul International al Societatii Europene de Menopauza (EMAS) mai 2019, BERLIN, Germania: unde am prezentat ”The efficacy of fractional microablative CO2 laser for the treatment of menopausal vulvovaginal atrophy – systematic review”

🔹Aesthetics Conference Masterclass (Londra, UK)  martie 2019

🔹IMCAS 2018 (International Master Course in Aging Science) Congresul Modial de la Paris

🔹Aesthetics Conference Masterclass (Londra, UK) mai 2018 

🔹Congresul Mondial ESAG 3rd World Congress , Londra, UK, mai 2018

🔹Academia Global Aesthetics: Sofia, Bulgaria, octombrie 2018.

🔹Forum GINECOLOGIA– Actualitati in OG: unde am prezentat ”Laserul CO2 fractionat microablativ in tratamentul atrofiei vaginale din menopauza- cat este de eficient?”, Bucuresti, martie 2019

Certificate si diplome in Estetica Ginecologica

🔹Certificat de Trainer Oficial pentru PRP in ginecologie Plasmolifting (Moscova, Rusia)

🔹Dubai (UAE) – Premiu pentru activitatea deosebita in Estetica Ginecologica – ICGC 

🔹DEKA MonalisaTouch laser training certificate

🔹Diploma Conferinta internationala de Dermatologie, Chirurgie Estetica si Ginecologie – utilizarea diverselor tipuri de laser in ginecologie

🔹NEAUVIA Academy Training Course pentru acid hialuronic in ginecologie (Paris, Franta)

🔹IMCAS 20th World Congress (Paris, France

🔹IFT (Interstitial Fluid Technique) Masterclass – Sunekos injectable( Paris, France)

🔹Aesthetic Gynaecology Masterclass (London, UK) 2018 si 2019

🔹Global Aesthetics Academy (Sofia, Bulgaria) (2018)

 

→ Ginecologie

🔹Ofer tratament medicamentos sau chirurgical pentru: leziuni la nivelul colului uterin, cicluri menstruale neregulate, chisturi ovariene, fibrom uterin, pierdere de urina, polipi uterini, investigare prin colposcopie, histeroscopie, histerosalpingografie (HSG).

✅ Tratmentul il efectuez atat clasic, cat si laparoscopic si histeroscopic (sunt si Membru al Societatii Romane de Chirurgie Laparoscopica si al Societatii Europene de Chirurgie Endoscopica).

Pentru a efectua tratamente la standarde ridicate sunt mereu la curent cu ultimele ghiduri internationale, astfel incat particip constant la cursuri si congrese nationale si internationale, la unele avand si prezentari, de exemplu:

🔹Cursul intensiv de laparoscopie si Histeroscopie in Ginecologie – Roma, Italia – Get Up Academy (aprilie 2019)

🔹Congresul National De HPV- Sinaia, Romania: ”Indicatiile tratamentului chirurgical la pacientele cu infertilitate si endometrioza”,

🔹Congresul International de Infectii In OG- Viena, Austria: ”Tuberculoza peritoneala la pacientele fertile si imunocompetente” octombrie 2018

🔹Congresul National De OG Iasi, Romania: ”Tratamentul modern al fibromului uterin” 🔹Congresele Nationale de Uroginecologie- Constanta, Romania

🔹Congresul National De Anatomia- Bucuresti, Romania: ”Tratamentul incompetentei cervicale”- lucrare ce a primit si premiu.

Membru in societati nationale si internationale:

✅SREG – Membru fondator si Presedinte al Asociatiei Societatea Romana de Estetica Ginecologica (sreg.ro)

✅IASRM- Vice Presedinte Asociatia Internationala de Celle Stem si Medicina Regenerativa (iasrmglobal.org)

✅ESAG – Societatea Europeana de Estetica Ginecologica – membru activ senior si participare in comitetul de organizare ESAG Atena 2020

✅SROG: Societatea Romana de Obstetrica si Ginecologie

✅ESHRE (Societatea Europeana de Reproducere Umana si Embriologie) 

✅ASRM (Societatea Americana de Medicina Reproductiva)

✅ISGE: Societatea Europeana de Ginecologie Endocrinologica

✅EMAS: Societatea Europeana de Menopauza si Andropauza

✅EESEI: Societatea de Endometrioza si Infertilitate Est-Europeana

✅Societatea Romana de Uroginecologie

✅SRMR: Societatea Romana de Medicina Reproductiva

✅IFFS: Federatia Internationala a Societatilor de Fertilitate

✅Societatea Romana de Chirurgie Laparoscopica

✅Societatea Europeana de Chirurgie Endoscopica

Activitate de cercetare stiintifica:

✅ Am publicat diverse articole in reviste si prezentari la congrese nationale si internationale, pe temele:

🔹patologii asociate sarcinii, 

🔹afectiuni ginecologice precum endometrioza sau infertilitatea,

🔹 riscurile si beneficiile tehnicilor de reproducere umana asistata (riscul de placenta accreta, riscul de sarcina gemelara monozigotica monocoriala dupa single embryo transfer), 

🔹etica in crioprezervarea de embrioni umani, 

🔹indicatiile chirurgiei in infertilitatea de cauza endometriozica, 

🔹implicatiilor AMH (hormonul anti-mullerian) in prognosticul obtinerii sarcinilor 

🔹 necesitatea si modalitatile de prezervare a fertilitatii la pacientele cu cancer

🔹eficacitatea tratamentului laser in atrofia vaginala din menopauza.

 

Recunoastere internationala

➢Am fost invitata sa sustin prezentari la diverse Congrese Nationale de Obstetrica si Ginecologie din Romania precum si la congrese internationale, precum Congresul Mondial de Endocrinologie Ginecologica (Florenta, Italia), Congresul Mondial de Infectii in Obstetrica si Ginecologie (Viena, Austria), Congresul Mondial al Societatii Europene de Estetica Ginecologica ESAG (Edinburgh, Scotia), Conferinta Internationala de Ginecologie Cosmetica organizat de Asociatia Americana de Estetica ICGC (Dubai, UAE), Congresul Mondial al Societatii Europene de menopauza EMAS (Berlin, Germani).

Am participat la traducerea a multiple tratate internationale de Obstetrica si Ginecologie, precum ”Williams Gynecolgy”, ”Williams Obstetrics”, ”Protocoale in Obstetrica si Ginecologie”, ”Oxford Urgente in OG”, fiind printre altele PROJECT MANAGER si EDITOR Principal in traducerea tratatului Williams Obstetrics, o carte de referinta in specialitatea OG, aflata in tematica examenului de specialitatea de Obstetrica-Ginecologie.

Titlul de „Firma de incredere” acordat in 2020

Citeste mai multe despre ce inseamna acest titlu.

Citeste mai multe despre serviciile cu care va pot fi de ajutor

Folositi butonul de mai jos pentru a face a va duce pe pagina de servicii