Dr. Diana Mihai

Medic Specialist Obstetrica – Ginecologie

Infertilitate: Fertilizare in Vitro si Tratament cu Celule Stem

Membru Fondator si Presedinte SREG https://sreg.ro

Vice Presedinte IASRM https://iasrmglobal.org

Dr. Diana Mihai a absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti, urmand rezidentiatul in Obstetrica si Ginecologie la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si la Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie ”Prof. Dr. Panait Sirbu”, Bucuresti.

 

Experienta

→ Infertilitate

Sunt onorata sa fiu primul si singurul medic din Romania care efectueaza tratament cu CELULE STEM laparoscopic, prin injectare la nivelul ovarelor. 

Am absolvit un an de fellowship in India in Medicina Regenerativa si Celule Stem si am invatat acolo protocolul eficient si sigur pentru tratamentul insuficientei ovariene premature, stabilit de Prabhu Mishra in urma cercetarilor timp de 15 ani in India, SUA, Europa si Asia. Cu acest protocol au fost deja tratate peste 600 de paciente si au avut ca rezultat nasterea a peste 350 de bebelusi sanatosi in intreaga lume.

Sunt Vice Presedinte in Asociatia Internationala de CELULE STEM SI MEDICINA REGENERATIVA (IASRM)

Sunt co-autor in prima si singura carte de acest tip din lume: “Stemcell and Regenerative Medicine in Infertility – a practical guide to training in regenerative medicine”.

Fiind pasionata de INFERTILITATE si de tehnicile de reproducere umana asistata, 

🔹imi fac doctoratul in cadrul UMF ”Carol Davila” Bucuresti, 

🔹pe tema crioprezervarii embrionilor umani, urmarind rata de sarcini si evolutia acestora dupa embriotransfer proaspat si congelat,

🔹totodata, ofer consultatii CUPLURILOR CU PROBLEME DE FERTILITATE, MONITORIZEZ OVULATIA, efectuez investigarea pacientei prin histeroscopie si histerosalpingografie (HSG), ofer tratamente de STIMULARE ovariana, INSEMINARE INTRAUTERINA cu sperma sotului sau de la donator, FERTILIZARE IN VITRO sau efectuez TRATAMENT CHIRURGICAL in cazul in care exista probleme la nivelul trompelor uterine, uterului, ovarelor.

🔹Am avut multiple prezentari la congrese din ROMANIA si internationale IN STRAINATATE pe teme precum: PREZERVAREA FERTILITATII in endometrioza si in cancere, CRIOPREZERVAREA EMBRIONILOR, ENDOMETRIOZA SI INFERTILITATEA, ETICA IN FOLOSIREA EMBRIONILOR UMANI, RATA DE SARCINA LA PACIENTELE CU REZERVA OVARIANA SCAZUTA, Riscul de sarcina gemelara dupa embriotransfer unic crioprezervat sau fresh, Riscul de placenta accreta dupa embriotransfer crioprezervat versus fresh, etc

Sunt membra a ESHRE (Societatea Europeana de Reproducere Umana si Embriologie), ASRM (Societatea Americana de Medicina Reproductiva), ISGE (Societatea Europeana de Ginecologie Endocrinologica) si am participat la multiple conferinte si cursuri organizate in diverse tari, de exemplu:

🔹Conferinta Mondiala ASRM si ESHRE- “Best Of”, New York, SUA (martie 2019)

🔹 Congresul mondial ESHRE si cursul de embriotransfer (unde am obtinut la examenul practic punctajul maxim 155/155)  si de laparoscopie in infertilitate (Barcelona, Spania) (iulie 2018)

🔹HUMAN ASSISTED REPRODUCTION Course (The Romanian Society of Reproductive Medicine and the International Federation of Fertility Societies (IFFS), Romania (2018)

🔹ESHRE Campus Symposium ”Tubal factor management in infertility” Special Interest Group Reproductive Surgery. Bucharest, Romania (2017)

🔹Congresul Mondial ISGE , Florenta, Italia (2018).

→ Obstetrica

🔹 Sarcina este cea mai frumoasa perioada din viata unui cuplu. Insa pentru siguranta bebelusului, un medic ginecolog trebuie sa fie alaturi de voi in aceasta perioada, pentru a urmari evolutia si a va recomanda pas cu pas tot ceea ce este necesar sa stiti si a va raspunde la intrebarile ce apar pe parcurs.

🔹 Totodata, la sfarsitul sarcinii, asist nasterea naturala sau efectuez operatia cezariana, in functie de cazul pacientei.

  • Am participat la traducerea a multiple tratate internationale de Obstetrica si Ginecologie, precum Williams Ginecolgie, Williams Obstetrica, Protocoale in Obstetrica si Ginecologie, Oxford Urgente in Obstetrica si Ginecologie, Protocoale in Medicina Materno-Fetala.

▶️ Am fost MANAGER DE PROIECT si EDITOR PRINCIPAL in traducerea tratatului Williams Obstetrica, o carte de referinta in specialitatea OG, aflata in tematica examenului de specialitatea de Obstetrica-Ginecologie.

Sunt membra SROG: Societatea Romana de Obstetrica si Ginecologie si am avut prezentari in cadrul congreselor Nationale si Internationale privind patologiile ce pot aparea in sarcina.

→ Estetica Ginecologica

Un alt domeniu de interes este Estetica Ginecologica, iar aria mea de expertiza in acest domeniu include:

🔹rejuvenarea aspectului regiunii vaginale cu LASER, ACID HIALURONIC, PRP (sunt Trainerul Oficial National Certificat in Romania pentru laserul Monalisa Touch si PRP Plasmolifting in ginecologie)

🔹tratamentul laxitatii vaginale dupa nastere (EMSELLA, laser vaginal sau chirurgical)

🔹tratamentul atrofiei vaginale din menopauza (PRP vaginal, laser vaginal)

🔹tratamentul hipertrofiei labiale sau modificarilor de culoare (labioplastie, tratament laser vaginal)

🔹imbunatatirea calitatii vietii generale si de cuplu a pacientelor – tratamenul durerilor in viata intima sau a lipsei orgasmului (laser vaginal, PRP vaginal, botox genital, acid hialuronic intim, EMSELLA)

✅ACTIVITATE STIINTIFICA

Sunt membru activ senior ESAG (European Society of Aesthetic Gynecology) si al EMAS (Societatea Europeana de Menopauza) si am participat activ la cursuri si congrese precum:

🔹Conferinta Internationala de Estetica Ginecologica din DUBAI ICGC (noiembrie 2019)- unde am fost speaker invitat pe tema utilizarii laserului vaginal

🔹Conferinta Internationala CONFESTETIS (Iasi, noiembrie 2019)- unde am fost speaker invitat pe tema rezultatelor laserului vaginal in atrofia vaginala

🔹ORGANIZATOR primul Curs de Estetica Ginecologica din Romania (Bucuresti octombrie 2019) unde am fost si speaker pe temele: 1) indicatii si protocoale de utilizre PRP in ginecologie, 2)rezultatele utilizarii laserului vaginal, 3)indicatii si mecanism de actiune al fotoliului EMSELLA in incontinenta urinara.

🔹Curs practic si teoretic pentru obtinerea certificatului de Trainer in injectarea PRP in ginecologie (Moscova, Rusia) iulie 2019

🔹Congresul International al Societatii Europene de Estetica Ginecologica (ESAG 4) iunie 2019, EDINBURGH, Scotia: prezentare ”CO2 fractional microablative laser treatment: meta-analysis on efficacy in menopausal vulvovaginal atrophy

🔹Congresul International al Societatii Europene de Menopauza (EMAS) mai 2019, BERLIN, Germania: unde am prezentat ”The efficacy of fractional microablative CO2 laser for the treatment of menopausal vulvovaginal atrophy – systematic review”

🔹Aesthetics Conference Masterclass (Londra, UK)  martie 2019

🔹IMCAS 2018 (International Master Course in Aging Science) Congresul Modial de la Paris

🔹Aesthetics Conference Masterclass (Londra, UK) mai 2018 

🔹Congresul Mondial ESAG 3rd World Congress , Londra, UK, mai 2018

🔹Academia Global Aesthetics: Sofia, Bulgaria, octombrie 2018.

🔹Forum GINECOLOGIA– Actualitati in OG: unde am prezentat ”Laserul CO2 fractionat microablativ in tratamentul atrofiei vaginale din menopauza- cat este de eficient?”, Bucuresti, martie 2019

Certificate si diplome in Estetica Ginecologica

🔹Certificat de Trainer Oficial pentru PRP in ginecologie Plasmolifting (Moscova, Rusia)

🔹Dubai (UAE) – Premiu pentru activitatea deosebita in Estetica Ginecologica – ICGC 

🔹DEKA MonalisaTouch laser training certificate

🔹Diploma Conferinta internationala de Dermatologie, Chirurgie Estetica si Ginecologie – utilizarea diverselor tipuri de laser in ginecologie

🔹NEAUVIA Academy Training Course pentru acid hialuronic in ginecologie (Paris, Franta)

🔹IMCAS 20th World Congress (Paris, France

🔹IFT (Interstitial Fluid Technique) Masterclass – Sunekos injectable( Paris, France)

🔹Aesthetic Gynaecology Masterclass (London, UK) 2018 si 2019

🔹Global Aesthetics Academy (Sofia, Bulgaria) (2018)

 

→ Ginecologie

🔹Ofer tratament medicamentos sau chirurgical pentru: leziuni la nivelul colului uterin, cicluri menstruale neregulate, chisturi ovariene, fibrom uterin, pierdere de urina, polipi uterini, investigare prin colposcopie, histeroscopie, histerosalpingografie (HSG).

✅ Tratmentul il efectuez atat clasic, cat si laparoscopic si histeroscopic (sunt si Membru al Societatii Romane de Chirurgie Laparoscopica si al Societatii Europene de Chirurgie Endoscopica).

Pentru a efectua tratamente la standarde ridicate sunt mereu la curent cu ultimele ghiduri internationale, astfel incat particip constant la cursuri si congrese nationale si internationale, la unele avand si prezentari, de exemplu:

🔹Cursul intensiv de laparoscopie si Histeroscopie in Ginecologie – Roma, Italia – Get Up Academy (aprilie 2019)

🔹Congresul National De HPV- Sinaia, Romania: ”Indicatiile tratamentului chirurgical la pacientele cu infertilitate si endometrioza”,

🔹Congresul International de Infectii In OG- Viena, Austria: ”Tuberculoza peritoneala la pacientele fertile si imunocompetente” octombrie 2018

🔹Congresul National De OG Iasi, Romania: ”Tratamentul modern al fibromului uterin” 🔹Congresele Nationale de Uroginecologie- Constanta, Romania

🔹Congresul National De Anatomia- Bucuresti, Romania: ”Tratamentul incompetentei cervicale”- lucrare ce a primit si premiu.

Membru in societati nationale si internationale:

✅SREG – Membru fondator si Presedinte al Asociatiei Societatea Romana de Estetica Ginecologica (sreg.ro)

✅IASRM- Vice Presedinte Asociatia Internationala de Celle Stem si Medicina Regenerativa (iasrmglobal.org)

✅ESAG – Societatea Europeana de Estetica Ginecologica – membru activ senior si participare in comitetul de organizare ESAG Atena 2020

✅SROG: Societatea Romana de Obstetrica si Ginecologie

✅ESHRE (Societatea Europeana de Reproducere Umana si Embriologie) 

✅ASRM (Societatea Americana de Medicina Reproductiva)

✅ISGE: Societatea Europeana de Ginecologie Endocrinologica

✅EMAS: Societatea Europeana de Menopauza si Andropauza

✅EESEI: Societatea de Endometrioza si Infertilitate Est-Europeana

✅Societatea Romana de Uroginecologie

✅SRMR: Societatea Romana de Medicina Reproductiva

✅IFFS: Federatia Internationala a Societatilor de Fertilitate

✅Societatea Romana de Chirurgie Laparoscopica

✅Societatea Europeana de Chirurgie Endoscopica

Activitate de cercetare stiintifica:

✅ Am publicat diverse articole in reviste si prezentari la congrese nationale si internationale, pe temele:

🔹patologii asociate sarcinii, 

🔹afectiuni ginecologice precum endometrioza sau infertilitatea,

🔹 riscurile si beneficiile tehnicilor de reproducere umana asistata (riscul de placenta accreta, riscul de sarcina gemelara monozigotica monocoriala dupa single embryo transfer), 

🔹etica in crioprezervarea de embrioni umani, 

🔹indicatiile chirurgiei in infertilitatea de cauza endometriozica, 

🔹implicatiilor AMH (hormonul anti-mullerian) in prognosticul obtinerii sarcinilor 

🔹 necesitatea si modalitatile de prezervare a fertilitatii la pacientele cu cancer

🔹eficacitatea tratamentului laser in atrofia vaginala din menopauza.

 

Recunoastere internationala

➢Am fost invitata sa sustin prezentari la diverse Congrese Nationale de Obstetrica si Ginecologie din Romania precum si la congrese internationale, precum Congresul Mondial de Endocrinologie Ginecologica (Florenta, Italia), Congresul Mondial de Infectii in Obstetrica si Ginecologie (Viena, Austria), Congresul Mondial al Societatii Europene de Estetica Ginecologica ESAG (Edinburgh, Scotia), Conferinta Internationala de Ginecologie Cosmetica organizat de Asociatia Americana de Estetica ICGC (Dubai, UAE), Congresul Mondial al Societatii Europene de menopauza EMAS (Berlin, Germani).

Am participat la traducerea a multiple tratate internationale de Obstetrica si Ginecologie, precum ”Williams Gynecolgy”, ”Williams Obstetrics”, ”Protocoale in Obstetrica si Ginecologie”, ”Oxford Urgente in OG”, fiind printre altele PROJECT MANAGER si EDITOR Principal in traducerea tratatului Williams Obstetrics, o carte de referinta in specialitatea OG, aflata in tematica examenului de specialitatea de Obstetrica-Ginecologie.

Titlul de “Firma de incredere” acordat in 2020

Citeste mai multe despre ce inseamna acest titlu.

Citeste mai multe despre serviciile cu care va pot fi de ajutor

Folositi butonul de mai jos pentru a face a va duce pe pagina de servicii