Estetica Ginecologica

Ce este estetica ginecologica?

Lumea din jurul nostru este constant preocupată să arate și să se simtă mereu (sau cât de mult timp posibil) tânără și sănătoasă. Femeile au început cu aspectul extern, din cele mai vechi timpuri oferind coafatului, machiajului și manichiurii o importanță aparte. A urmat apoi căutarea aspectului cât mai perfect al feței (botox pentru atenuarea ridurilor, acid hialuronic pentru augmentarea buzelor, lifting facial, laser, rinoplastie) precum și perfecțiunea formei și aspectului corpului (lipoaspirație, augmentare mamară, laser terapie, radiofrecvență, electrostimulare, etc).

Toate aceste proceduri au început prin a fi considerate ”tabu”, însă în zilele noastre orice persoană este la curent cu existența lor și majoritatea femeilor folosesc pe parcursul vieții cel puțin una dintre procedurile enumerate.

În momentul de față, femeile au realizat că aspectul extern nu este suficient dacă nu te SIMȚI confortabil în pielea ta, astfel încât atenția acum se îndreaptă către sănătatea intimă.

Estetica Ginecologica Dr. Diana Mihai_Congres

De ce este importanta?

În primul rând, deoarece odată cu apariția MENOPAUZEI și scăderea fiziologică a hormonilor apar simptome precum uscăciunea vaginală, mâncărimea și pierderea involuntară de urină care pot afecta viața cotidiană a femeii – sportul, mișcarea, viața socială, intimă precum și activitățile profesionale. De aici și cererea pentru dezvoltarea esteticii ginecologice: doamnele realizează că cea mai frumoasă piele pe față și cel mai tonifiat corp sunt insuficiente pentru a le da senzația de tinerețe și sănătate atât timp cât se confruntă cu laxitatea vaginală, dureri la contact sau la micțiune, incontinență urinară sau atrofie vaginală.

În al doilea rând, după sarcini și nașteri sensibilitatea intimă se diminueză iar viața de cuplu se modifică. În plus, știți că mai mult de jumătate din femei nu au avut orgasm niciodată? Și da, este în regulă să vorbim despre acest subiect! Ca și nevoia de hrană și de a avea siguranța unui cămin, să vorbim sincer: orice femeie care spune că are o viață împlinită și fericită dar viață de cuplu inexistentă sau dureroasă – chiar credeți că este posibil? Nevoia de a te simți iubită este ceva fundamental, iar ESTETICA GINECOLOGICĂ are ca scop rejuvenarea feminine pentru ca FUNCȚIA regiunii intime să redevină cum era în tinerețe, sau chiar să fie îmbunătățită – fără dureri, fără pierdere de urină sau infecții care recidivează, fără laxitatea, dar cu o zonă hidratată, sensibilă și sănătoasă.

În al treilea rând, ca și fizionomia sau caracteristicile corpului, zona intima este unică pentru fiecare femeie. Din acest motiv, unele doamne se simt nemulțumite de către aspectul ESTETIC extern al regiunii vulvo-vaginale: unele consider că au labile mici prea lungi, labile mari prea ridate, orificiul vaginal prea deschis, labile hiperpigmentate (culoarea mai închisă față de restul pielii) după o sarcină sau le deranjează o ruptură de perineu de la naștere sau o cicatrice de epiziotomie inestetică sau dureroasă.

De ce sa veniti la o consultatie?

În cadrul consultației vom putea avea o discuție sinceră și deschisă despre ce anume vă deranjează sau vă nemulțumește. De ce precizez ”sinceră și deschisă”? Deoarece înțeleg că aveți emoții și totodată înțeleg faptul că majoritatea femeilor din România nu se simt confortabil discutând despre viața intimă de teama de a fi judecate, neînțelese sau stigmatizate. Însă este demonstrat prin studii la nivel mondial faptul că durerea, patologiile din zona intimă și lipsa de satisfacție sunt cauze majore de depresie, izolare socială, mânie, frustrare și nefericire (evenimente psihice) ce au răsunet asupra întregului organism, determinând evenimente organice (boli cardiovasculare, cerebrale, metabolice, etc). Deci, sănătatea intimă are efecte pozitive sau negative asupra sănătății generale a organismului. Interesant, nu e așa? O femeie fericită, este și mai sănătoasă. Iar o femeie sănătoasă, este și mai fericită.

Programul intim de Rejuvenare Vaginala – Monalisa Touch

NECHIRURGICAL

1.Tratament LASER intravaginal (minim invaziv, fără durere sau anestezie). Se folosește laser CO2 DEKA, MonalisaTouch.
 • îmbunătățește LAXITATEA vaginală după sarcini sau naștere,
 • îmbunătățirea vieții intime (hidratarea vaginală, creșterea lubrefierii, creșterea sensibilității, reducerea durerii la contact),
 • cura gradului mic-mediu de INCONTINENȚĂ urinară și cura ATROFIEI vaginale (uscăciunii vaginale și a simptomelor genitale neplăcute din menopauza),
 • refacerea ph-ul vaginal, ajutând la tratamentul INFECȚIILOR GENITALE și URINARE repetate,
 • trateaza durerile inflamatorii cronice ale VEZICII URINARE (cistita neinfectioasa).
Pret: 1 ședintă 500€. Pentru rezultate maxime se recomandă 3 ședințe, 1 ședință la 4-6 săptămâni. Pachet LASER intern: 3 ședințe: 1200€ (400€/ ședintă). 
 
2.Tratament LASER extern, a regiunii vulvo-vaginale (se realizează cu anestezie locală cu cremă anestezică). Se folosește laser CO2 DEKA, MonalisaTouch.
 • La nivelul labiilor mici: se poate face pentru pentru “albirea” labiilor hiperpigmentate (o culoare mai inchisă a labiilor față de restul pielii) și tonifierea acestora.
 • Îmbunătățirea tonusului labiilor mari (cu timpul labiile mari capătă un aspect “ridat”, inestetic).
 • Tratamentul lichenului plan.
 • Tratamentul cicatricilor vaginale după naștere vaginală și epiziotomie.
Preț 700 €. Pachet LASER intern și extern, 3 ședințe: pret 1680 €

3.Tratament cu injectare de PRP vaginal- Terapia Vampir PLASMOLIFTING (”Platelet Rich Plasma” = plasmă din sângele propriu, centrifugată, bogată în trombocite)

Doriti sa fiti mai tanara si in partea de jos? Toți ne dorim, la un moment dat, o mașină a timpului care să dea anii înapoi și să ne redea tinerețea, pielea lipsită de riduri și fermă, viata intima ca la inceput, un aspect genital ca inainte de nasteri sau pur si simplu imbunatatirea orgasmului sau tratamentul disconfortului cauzat de candidoze recidivante de exemplu… 

Ei bine, mecanismul de recăpătare a sănătăţii şi tinereţii este ascuns chiar în corpul nostru şi poate fi declanşat cu ajutorul trombocitelor, care conţin proteine capabile să stimuleze regenerarea celulelor – prin urmare, să ne vindece folosind chiar sângele nostru.

Tratamentul PRP Plasmolifting ( “Terapia Vampir” Vaginala) se recomanda in cazul in care doriti:

       ->Imbunatatirea orgasmului- injectarea clitorisului sau a punctului G

       ->Tratamentul durerilor la contactul sexual si imbunatatirea relatiei intime si a sensibilitatii genitale

       ->Tratamentul cicatricilor, de exemplu dupa nastere naturala sau dupa operatie cezariana

       ->Dereglari ale florei vaginale recidivante, de exemplu candidoza care tot reapare dupa tratament

       ->Augmentarea labiilor – ce au “aspect ridat”

       ->Tratamentul atrofiei vaginale- senzatie de uscaciune sau mancarime (prurit) din menopauza

       ->Ajuta in tratamentul incontinentei urinare de grad mic, a durerilor la urinare si a cistitelor recidivante (urinare dureroasa, frecventa)

      ->Tratamentul lichenului vulvo-vaginal

      ->Tratamentul ectopiei colului uterin

Această sursă regenerabilă de sănătate conținută de propriul nostru sânge a fost dezvoltată și aplicată în 2003, de către cercetătorii ruși Renat R. Ahmerov (Profesor, Doctor în Medicină, chirurg plastician și maxilo-facial, oncodermatolog) și Roman F. Zarudii (Doctor în Medicină, chirurg maxilo-facial, implantolog). Aceștia au creat tehnologia Plasmolifting™, procedură medicală care poate fi numită, fără exagerare, „elixirul modern al tinereţii”.

Plasma trombocitara este un stimulator biologic cu eficienta inalta al proceselor de regenerare, care contine factori de crestere in concentratie mare, precum si enzime, proteine si vitamine in combinatie naturala. Plasma se injecteaza local in tesuturile afectate ale gingiilor, in locurile implanturilor sau plasticii osoase, in zonele liftingului sinusal, in alveolele dintilor extirpati, in zona osteosintezei sau a membranei fixate, in zonele maxilo-faciale ale tesuturilor moi in timpul proceselor infectioase si inflamatorii cornice sau acute. Datorita factorilor de crestere pe care ii contine, plasma trombocitara injectata in tesuturi favorizeaza formarea capilarelor, normalizeaza hidrodinamica, respiratia tisulara, schimbul de substante. Totodata are loc procesul de intarire a tesutului osos, formarea matricei de colagen si osului. Se activeaza imunitatea locala.

Este important ca elementele continute in plasma sunt in totalitate naturale, nu au actiune mutagena si nu provoaca boli oncologice, tumori si alte efecte negative !

Avantajul Plasmoliftingului este inofensivitatea acestuia, deoarece substanta injectata este “produsul propriu” al omului; nu este toxic si nu prezinta reactii de respingere, alergice sau posibilitatea infectarii.

Istoricul metodei Plasmolifting™
Tehnologia Plasmolifting™ – această sursă regenerabilă de sănătate conținută de propriul nostru sânge – a fost dezvoltată și aplicată în secolul XXI. Aplicarea plasmei trombocitare autologe a început odată cu folosirea acestei forme injectabile în chirurgia maxilo-facială. În timpul cercetărilor, savanţii au descoperit că, la injectarea plasmei trombocitare în zonele afectate, are loc accelerarea proceselor de regenerare a pielii. Aceasta devine, totodată, mai hidratată, mai elastică, mai fermă, se reduce numărul şi profunzimea ridurilor de expresie şi a petelor pigmentare.

Iar la nivel intim: regenereaza tesuturile, imbunatateste aspectul estetic al pielii “ridate”, vindeca durerile la contact, imbunatateste sensibilitatea, ajuta la cicatrizarea estetica a epiziotomiei de la nastere, trateaza atrofia sau lichenul.

In plus, este folosit in infertilitate, pentru imbunatatirea calitatii endometrului si cresterea ratei de implantare a embrionului.

 Nu este o procedura complicata sau dureroasa. Ca sa va convingeti, va voi invata pasii acestei proceduri prin cateva fotografii.

Ce presupune acest tratament? 

1. Primul pas este recoltarea de sange- vi se va lua o cantitate mica de sange (1-2 eprubete de obicei) asa cum procedati in cazul analizelor uzuale de sange (timp:5 minute).

2. Acest sange se va centrifuga intr-un aparat special (timp: 5 minute).In urma centrifugarii, eprubetele speciale Plasmolifting vor separa plasma bogata in trombocite (PRP) de celulele rosii si albe ale sangelui (eritrocite si leucocite).

 

3. Medicul va extrage apoi doar acest PRP si il va injecta sub anestezie locala in zonele ce necesita tratament (timp: 10 minute).

Cine realizeaza acest tratament?

Dr. Diana Mihai, medic specialist Obstetrica-Ginecologie, trainer certificat Plasmolifting in zona ginecologica (certificat obtinut la Moscova, Rusia). Dr Diana Mihai este Presedintele Societatii Romane de Estetica Ginecologica si membru activ senior al Societatii Europene de Estetica Ginecologica si membru al Societatii Americane de Estetica, cu studii in Estetica Ginecologica la Paris, Londra, Dubai, Moscova, Edinburgh, Sofia, Berlin etc.

Cat costa acest tratament?

In urma unei consultatii medicul va stabili cantitatea de PRP necesara pentru tratamentul dumneavoastra, acest tratament fiind personalizat in functie de afectiunea si necesitatile dumneavoastra. De obicei sunt necesare aproximativ 1- 2 eprubete de sange pentru injectare, pretul fiind de 100€/ eprubeta. In functie de motivul tratamentului, poate fi necesara injectarea o singura data, sau tratamentul repetat la 1-2 saptamani, de 2-3 ori.

Unde se poate realiza tratamentul PRP Plasmolifting?

La clinica ELGINMED, adresa: Strada Frederic Chopin 16, București 01419

4.Tratamentul Incontinentei Urinare cu EMSELLA HIFEM

CE ESTE EMSELLA? 

EMSELLA este un fotoliu pe care pacienta se aseaza imbracata si care prin generarea de impulsuri electro-magnetice nedureroase determina stimularea musculaturii pelvine. Astfel, se realizeaza fara efort sau durere antrenarea muschilor din zona planseului pelvin iar muschii se vor tonifia, laxitatea (senzatia de largire vaginala) va disparea, incontinenta urinara (pierderea de urina) si prolapsul uterin (senzatia de coborare a organelor genitale) vor fi tratate fara interventie chirurgicala).  Este bine stiut faptul ca pentru antrenarea acestor muschi “clasic” se recomanda exercitiile Kegel. Acestea presupun contractii 

voluntare ale musculaturii pelvine din partea pacientei, repetate zilnic, pe o perioada de cateva luni pentru rezultate perceptibile si de durata. Pacienta poate realiza singura aproximativ 1 contractie Kegel pe secunda. Aparatul EMSELLA realizeaza pentru dumneavoastra aproximativ 11.000 contractii in cele 28 de minute de terapie (7 contractii pe secunda), fara ca dumneavoastra sa depuneti vreun efort. In plus, contractiile obtinute cu EMSELLA sunt supramaximale (adica mult mai mari decat cele pe care le poate face corpul in mod voluntar), acest aspect explicand efectele mult mai rapide si mai eficiente ale terapiei. 

Ce presupune acest tratament? 

 1. Consultatia initiala: medicul va stabili diagnosticul dumneavoastra si indicatia de efectuare a tratementului HIFEM EMSELLA.
 2. Pacienta se aseaza imbracata pe fotoliul EMSELLA, tratamentul dureaza 28 minute, este nedureros (va simti doar contractii ale muscularurii pelvine).
 3. Sunt necesare 6 sesiuni de tratament, cate 2/saptamana, timp de 3 saptamani.
 4. De obicei este necesara repetarea tratamentului la aproximativ 1 an (in functie de severitatea simptomelor dumeavoastra).

Cine realizeaza acest tratament? 

Dr. Diana Mihai, medic specialist Obstetrica-Ginecologie cu competenta in Uroginecologie, Presedintele Societatii Romane de Estetica Ginecologica si membru activ senior al Societatii Europene de Estetica Ginecologica si membru al Societatii Americane de Estetica, cu studii in Estetica Ginecologica la Paris, Londra, Dubai, Moscova, Edinburgh, Sofia, Berlin etc.

Cat costa acest tratament?

Pretul este 100€/ tratament deci 600€/ 6 sedinte de tratament.

Totusi, in perioada noiembrie 2019-ianuarie 2020 tratamentul se poate realiza gratuit la clinica ELGINMED (adresa) datorita colaborarii cu Societatea Romana de Estetica Ginecologica si Societatea Romana de Uroginecologie 

(*doar pentru pacientele diagnosticate cu incontinenta urinara sau prolaps genital).

VI SE POTRIVESTE ACEST TRATAMENT?

Daca aveti urmatoarele simptome, tratamentul EMSELLA este recomandat pentru dumneavoastra:

✅ incontinenta urinara (pierdeti urina) 

*si ati fost operata pentru aceasta patologie in trecut dar simptomele au reaparut sau nu ati avut niciodata o interventie chirurgicala in acest sens

✅ prolaps genital (cistocel, rectocel, coborarea uterului in vagin pana la nivelul inelului himenal)

*si ati fost operata pentru aceasta patologie in trecut dar simptomele au reaparut sau nu ati avut niciodata o interventie chirurgicala in acest sens

✅disconfort in timpul contactului sexual

✅ preventiv, dupa nasteri naturale, pentru tonifierea musculaturii pelvine (prevenirea aparitiei in timp a prolapsului genital sau a pierderilor involuntare de urina)

✅ laxitate vaginala (senzatia de “largire” vaginala ce apare odata cu inaintarea in varsta sau dupa nasteri) ce poate determina afectarea relatiei intime, senzatiile si calitatea contactului sexual

DETALII SUPLIMENTARE:

Puteti sa va intoarceti imediat dupa tratament la activitatile dumneavoastra zilnice, nu exista contraindicatii dupa tratament sau perioada “de recuperare”

Tratamentul se poate realiza la orice varsta

Exista multiple studii internationale care certifica si demonstreaza rezultatele aceste terapii

Este un tratament sigur, nedureros si neinvaziv

Nu se recomanda pacientelor cu: pacemaker cardiac, implante metalice, tumori, in perioada de menstruatie sau gravide.

 

[/video

4.Injectare Acid HIALURONIC
 • îmbunătățirea și întinerirea aspectului exterior al labiilor mari
 • augmentare labii mari (labiile vor avea un aspect mai ”plin”și mai puțin ridat)
 • amplificarea punctului G (G-shot)
 • îmbunătățirea contactului sexual și al orgasmului (O-Shot),
 • tratamentul atrofiei vaginale
 • tratamentul adjuvant al infecțiilor genitale și urinare recurente (prin augmentarea labiilor mari se va închide orificiul vaginal și totodată se va restabili astfel ph-ul vaginal)
Pret 500€ (2 ml Desirial)

CHIRURGICAL (cu anestezie intravenoasă):

 1. LABIOPLASTIA (modificarea chirurgicală a dimensiunilor și aspectului labiilor) preț 2000€
 2. Cura chirurgicală a RUPTURII DE PERINEU (rezolvarea chirurgicală a cicatricii după naștere, tratamentul laxității vaginale, rezolvarea aspectului inestetic de “orificiu vaginal deschis) și stramtarea vaginală: pret 2500 € (include consultul preoperator, anestezia și intervenția chirurgicală, spitalizare 1 noapte și control postoperator)
 3. HIMENOPLASTIE: pret 1000€

Lista de preturi Estetica Ginecologica

NECHIRURGICAL

PROGRAMUL DE REJUVENARE INTIMA – CLINICA ELGINMED
 • Consultatie 150 Ron
 • GRATUIT: in caz de programare la tratament consultatia este gratuita si se va lasa un AVANS de 250 ron pentru procedura
REJUVENARE LASER intravaginal 500€/sedinta
 • PROMOTIE pachet 3 sedinte (400€/sedinta): 1200€
Intern + Extern 700€/sedinta
 • PROMOTIE pachet 3sedinte: 1680€
Terapia Vampir PLASMOLIFTING – PRP VAGINAL
 • 100-200€ / sedinta (sunt necesare 3 pana la 7 sedinte), depinde de marimea si aspectul zonei afectate
Rejuvenare cu ACiD HIALURONIC:
 • pret 500€ (2 ml Desirial) – augmentare LABII MARI sau Punctul G

CHIRURGICAL

LABIOPLASTIA: pret 2000€
 • Cura chirurgicala a RUPTURII DE PERINEU, INCONTINENTA URINARĂ, PROLAPS UTERIN: pret 2500 € (include consultul preoperator, anestezia si interventia chirurgicala, spitalizare 1 noapte si control postoperator) sau gratuit cu bilet de trimitere la Maternitatea Giulești
HIMENOPLASTIE: pret 1000€
 • HISTEROSCOPIE si LAPAROSCOPIE diagnostica sau operatorie – gratuit cu bilet de trimitere la Maternitatea Giulești sau cu plata la spitalul EUROCLINIC – REGINA MARIA
 • (testare permeabilitate tubara, tratament chist ovarian, fibrom uterin, polip)

Programeaza-te pentru o consultatie

Folositi butonul de mai jos pentru a face o programare online

Vrei sa stii mai multe despre Estetica Ginecologica?

Despre Atrofia Vaginala

Despre Atrofia Vaginala Ce reprezintă atrofia vaginală ? Este o afecțiune a mucoasei vaginale, ce apare ca urmare a dezechilibrului hormonal și în special cauzată de reducerea cantității de estrogen.…