Estetica Ginecologica

Ce este estetica ginecologica?

Lumea din jurul nostru este constant preocupată să arate și să se simtă mereu (sau cât de mult timp posibil) tânără și sănătoasă. Femeile au început cu aspectul extern, din cele mai vechi timpuri oferind coafatului, machiajului și manichiurii o importanță aparte. A urmat apoi căutarea aspectului cât mai perfect al feței (botox pentru atenuarea ridurilor, acid hialuronic pentru augmentarea buzelor, lifting facial, laser, rinoplastie) precum și perfecțiunea formei și aspectului corpului (lipoaspirație, augmentare mamară, laser terapie, radiofrecvență, electrostimulare, etc).

Toate aceste proceduri au început prin a fi considerate ”tabu”, însă în zilele noastre orice persoană este la curent cu existența lor și majoritatea femeilor folosesc pe parcursul vieții cel puțin una dintre procedurile enumerate.

În momentul de față, femeile au realizat că aspectul extern nu este suficient dacă nu te SIMȚI confortabil în pielea ta, astfel încât atenția acum se îndreaptă către sănătatea intimă.

Estetica Ginecologica Dr. Diana Mihai_Congres

De ce este importanta?

În primul rând, deoarece odată cu apariția MENOPAUZEI și scăderea fiziologică a hormonilor apar simptome precum uscăciunea vaginală, mâncărimea și pierderea involuntară de urină care pot afecta viața cotidiană a femeii – sportul, mișcarea, viața socială, intimă precum și activitățile profesionale. De aici și cererea pentru dezvoltarea esteticii ginecologice: doamnele realizează că cea mai frumoasă piele pe față și cel mai tonifiat corp sunt insuficiente pentru a le da senzația de tinerețe și sănătate atât timp cât se confruntă cu laxitatea vaginală, dureri la contact sau la micțiune, incontinență urinară sau atrofie vaginală.

În al doilea rând, după sarcini și nașteri sensibilitatea intimă se diminueză iar viața de cuplu se modifică. În plus, știți că mai mult de jumătate din femei nu au avut orgasm niciodată? Și da, este în regulă să vorbim despre acest subiect! Ca și nevoia de hrană și de a avea siguranța unui cămin, să vorbim sincer: orice femeie care spune că are o viață împlinită și fericită dar viață de cuplu inexistentă sau dureroasă – chiar credeți că este posibil? Nevoia de a te simți iubită este ceva fundamental, iar ESTETICA GINECOLOGICĂ are ca scop rejuvenarea feminine pentru ca FUNCȚIA regiunii intime să redevină cum era în tinerețe, sau chiar să fie îmbunătățită – fără dureri, fără pierdere de urină sau infecții care recidivează, fără laxitatea, dar cu o zonă hidratată, sensibilă și sănătoasă.

În al treilea rând, ca și fizionomia sau caracteristicile corpului, zona intima este unică pentru fiecare femeie. Din acest motiv, unele doamne se simt nemulțumite de către aspectul ESTETIC extern al regiunii vulvo-vaginale: unele consider că au labile mici prea lungi, labile mari prea ridate, orificiul vaginal prea deschis, labile hiperpigmentate (culoarea mai închisă față de restul pielii) după o sarcină sau le deranjează o ruptură de perineu de la naștere sau o cicatrice de epiziotomie inestetică sau dureroasă.

De ce sa veniti la o consultatie?

În cadrul consultației vom putea avea o discuție sinceră și deschisă despre ce anume vă deranjează sau vă nemulțumește. De ce precizez ”sinceră și deschisă”? Deoarece înțeleg că aveți emoții și totodată înțeleg faptul că majoritatea femeilor din România nu se simt confortabil discutând despre viața intimă de teama de a fi judecate, neînțelese sau stigmatizate. Însă este demonstrat prin studii la nivel mondial faptul că durerea, patologiile din zona intimă și lipsa de satisfacție sunt cauze majore de depresie, izolare socială, mânie, frustrare și nefericire (evenimente psihice) ce au răsunet asupra întregului organism, determinând evenimente organice (boli cardiovasculare, cerebrale, metabolice, etc). Deci, sănătatea intimă are efecte pozitive sau negative asupra sănătății generale a organismului. Interesant, nu e așa? O femeie fericită, este și mai sănătoasă. Iar o femeie sănătoasă, este și mai fericită.

Programul intim de Rejuvenare Vaginala – Monalisa Touch

NECHIRURGICAL

1.Tratament LASER intravaginal (minim invaziv, fără durere sau anestezie). Se folosește laser CO2 DEKA, MonalisaTouch.
 • îmbunătățește LAXITATEA vaginală după sarcini sau naștere,
 • îmbunătățirea vieții intime (hidratarea vaginală, creșterea lubrefierii, creșterea sensibilității, reducerea durerii la contact),
 • cura gradului mic-mediu de INCONTINENȚĂ urinară și cura ATROFIEI vaginale (uscăciunii vaginale și a simptomelor genitale neplăcute din menopauza),
 • refacerea ph-ul vaginal, ajutând la tratamentul INFECȚIILOR GENITALE și URINARE repetate,
 • trateaza durerile inflamatorii cronice ale VEZICII URINARE (cistita neinfectioasa).
Pret: 1 ședintă 500€. Pentru rezultate maxime se recomandă 3 ședințe, 1 ședință la 4-6 săptămâni. Pachet LASER intern: 3 ședințe: 1200€ (400€/ ședintă). 
 
2.Tratament LASER extern, a regiunii vulvo-vaginale (se realizează cu anestezie locală cu cremă anestezică). Se folosește laser CO2 DEKA, MonalisaTouch.
 • La nivelul labiilor mici: se poate face pentru pentru “albirea” labiilor hiperpigmentate (o culoare mai inchisă a labiilor față de restul pielii) și tonifierea acestora.
 • Îmbunătățirea tonusului labiilor mari (cu timpul labiile mari capătă un aspect “ridat”, inestetic).
 • Tratamentul lichenului plan.
 • Tratamentul cicatricilor vaginale după naștere vaginală și epiziotomie.
Preț 700 €. Pachet LASER intern și extern, 3 ședințe: pret 1680 €

3.Tratament cu injectare de PRP vaginal- Terapia Vampir PLASMOLIFTING (”Platelet Rich Plasma” = plasmă din sângele propriu, centrifugată, bogată în trombocite)

 • regenerarea mucoasei vaginale și tratamentul atrofiei mucoasei vaginale
 • tratamentul adjuvant al inflamațiilor pelvine și a endometritei cronice
 • disconfort în zona intimă sau durere la contact
 • creșterea lubrifierii vaginale naturale
 • îmbunătățirea sensibilității în timpul contactului sexual și îmbunătățirea orgasmelor prin injectarea punctului G (G-shot)
 • creșterea sensibilității clitorisului și îmbunătățirea orgasmelor (O-Shot)
 • restabilirea integritatii mucoasei colului uterin și a vaginului
 • normalizarea ciclului menstrual (prp intrauterin)
 • îmbunătățirea tonusului mușchilor pelvini
 • eliminarea disconfortului în timpul contactului sexual
 • reducerea riscului de recidive infecțioase genitale prin creșterea capacității de apărare locală
 • reducerea cicatricilor post chirurgicale (operație cezariană, naștere vaginală, ruptură de perineu)
 • tratamentul leucoplaziei vulvare și a lichenului.
Preț de la 100-200€/ ședință (în funcție de pacientă, pot fi necesare mai multe proceduri, depinzând de simptome și de rezultatele dorite aproximativ 3 ședințe (3-8 ședințe) la distanță de 1-2-3 săptămâni.
4.Injectare Acid HIALURONIC
 • îmbunătățirea și întinerirea aspectului exterior al labiilor mari
 • augmentare labii mari (labiile vor avea un aspect mai ”plin”și mai puțin ridat)
 • amplificarea punctului G (G-shot)
 • îmbunătățirea contactului sexual și al orgasmului (O-Shot),
 • tratamentul atrofiei vaginale
 • tratamentul adjuvant al infecțiilor genitale și urinare recurente (prin augmentarea labiilor mari se va închide orificiul vaginal și totodată se va restabili astfel ph-ul vaginal)
Pret 500€ (2 ml Desirial)

CHIRURGICAL (cu anestezie intravenoasă):

 1. LABIOPLASTIA (modificarea chirurgicală a dimensiunilor și aspectului labiilor) preț 2000€
 2. Cura chirurgicală a RUPTURII DE PERINEU (rezolvarea chirurgicală a cicatricii după naștere, tratamentul laxității vaginale, rezolvarea aspectului inestetic de “orificiu vaginal deschis) și stramtarea vaginală: pret 2500 € (include consultul preoperator, anestezia și intervenția chirurgicală, spitalizare 1 noapte și control postoperator)
 3. HIMENOPLASTIE: pret 1000€

Lista de preturi Estetica Ginecologica

NECHIRURGICAL

PROGRAMUL DE REJUVENARE INTIMA – CLINICA ELGINMED
 • Consultatie 150 Ron
 • GRATUIT: in caz de programare la tratament consultatia este gratuita si se va lasa un AVANS de 250 ron pentru procedura
REJUVENARE LASER intravaginal 500€/sedinta
 • PROMOTIE pachet 3 sedinte (400€/sedinta): 1200€
Intern + Extern 700€/sedinta
 • PROMOTIE pachet 3sedinte: 1680€
Terapia Vampir PLASMOLIFTING – PRP VAGINAL
 • 100-200€ / sedinta (sunt necesare 3 pana la 7 sedinte), depinde de marimea si aspectul zonei afectate
Rejuvenare cu ACiD HIALURONIC:
 • pret 500€ (2 ml Desirial) – augmentare LABII MARI sau Punctul G

CHIRURGICAL

LABIOPLASTIA: pret 2000€
 • Cura chirurgicala a RUPTURII DE PERINEU, INCONTINENTA URINARĂ, PROLAPS UTERIN: pret 2500 € (include consultul preoperator, anestezia si interventia chirurgicala, spitalizare 1 noapte si control postoperator) sau gratuit cu bilet de trimitere la Maternitatea Giulești
HIMENOPLASTIE: pret 1000€
 • HISTEROSCOPIE si LAPAROSCOPIE diagnostica sau operatorie – gratuit cu bilet de trimitere la Maternitatea Giulești sau cu plata la spitalul EUROCLINIC – REGINA MARIA
 • (testare permeabilitate tubara, tratament chist ovarian, fibrom uterin, polip)

Programeaza-te pentru o consultatie

Folositi butonul de mai jos pentru a face o programare online

Vrei sa stii mai multe despre Estetica Ginecologica?

Despre Atrofia Vaginala

Despre Atrofia Vaginala Ce reprezintă atrofia vaginală ? Este o afecțiune a mucoasei vaginale, ce apare ca urmare a dezechilibrului hormonal și în special cauzată de reducerea cantității de estrogen.…