Medicina Regenerativa
Tratamentul cu Acid Hialuronic

In ce situatii te poate ajuta tratamentul cu Acid Hialuronic?

  • îmbunătățirea și întinerirea aspectului exterior al labiilor mari
  • augmentare labii mari (labiile vor avea un aspect mai ”plin”și mai puțin ridat)
  • amplificarea punctului G (G-shot)
  • îmbunătățirea contactului sexual și al orgasmului (O-Shot),
  • tratamentul atrofiei vaginale
  • tratamentul adjuvant al infecțiilor genitale și urinare recurente (prin augmentarea labiilor mari se va închide orificiul vaginal și totodată se va restabili astfel ph-ul vaginal)

Despre medicul dumneavoastra - Dr. Diana Mihai

Dr. Diana Mihai, medic specialist Obstetrica-Ginecologie, trainer certificat Plasmolifting in zona ginecologica (certificat obtinut la Moscova, Rusia). Dr Diana Mihai este Presedintele Societatii Romane de Estetica Ginecologica, membru activ senior al Societatii Europene de Estetica Ginecologica si membru al Societatii Americane de Estetica, cu studii la Estetica Ginecologica la Paris, Londra, Dubai, Moscova, Edinburgh, Sofia si Berlin.

” În cadrul consultației vom putea avea o discuție sinceră și deschisă despre ce anume vă deranjează sau vă nemulțumește. De ce precizez ”sinceră și deschisă”? Deoarece înțeleg că aveți emoții și totodată înțeleg faptul că majoritatea femeilor din România nu se simt confortabil discutând despre viața intimă de teama de a fi judecate, neînțelese sau stigmatizate. Însă este demonstrat prin studii la nivel mondial faptul că durerea, patologiile din zona intimă și lipsa de satisfacție sunt cauze majore de depresie, izolare socială, mânie, frustrare și nefericire (evenimente psihice) ce au răsunet asupra întregului organism, determinând evenimente organice (boli cardiovasculare, cerebrale, metabolice, etc). Deci, sănătatea intimă are efecte pozitive sau negative asupra sănătății generale a organismului. Interesant, nu e așa? O femeie fericită, este și mai sănătoasă. Iar o femeie sănătoasă, este și mai fericită. ” – Dr. Diana Mihai

Programeaza-te pentru o consultatie de Rejuvenare Vaginala in Bucuresti

Folositi butonul de mai jos pentru a face o programare online cu Dr. Diana Mihai, la Ladies Excellence Clinic, pe Bd. Dacia nr.9 (la doar 5 minute de Piata Romana)