Medicina Regenerativa - Tratament Chirurgical

Cate feluri de tratament chirurgical exista?

Vor fi prezentate trei tratamente: Labioplastia, Vaginoplastia, Himenoplastia si posibilitati de finantare.

1. Labioplastia

Labiile mici sunt de forme si dimensiuni diferite, insa este considerat ”ideal” ca acestea sa fie mai mici decat labiile mari si complet acoperite de catre acestea. Pe langa aspectul pur estetic de care unele paciente nu sunt multumite si pot determina probleme in viata de cuplu, labiile mici care protruzioneaza pot deranja pacienta la activitati sportive (mers pe bicicleta, alergat, inot), pot produce disconfort sau sunt neplacut vizibile la plaja, la costumul de baie sau la purtarea de lenjerie intima stramta sau pantaloni mulati.

Cum stiti daca labiile dumneavoastra mici au marimea ”ideala”? Un test simplu este cand stati in picioare si va uitati in oglinda, ar trebui sa se vada doar labiile mari, deci doar ”buzele” exterioare, fara a iesi dintre acestea si a fi vizibile labiile mici. In imaginea de mai jos puteti observa diverse tipuri – care vi se pare ca este ”design-ul ideal”? Si in ce imagine v-ati putea incadra dvs. in acest moment?

Cum se realizeaza Labioplastia?

Labioplastia este interventia prin care forma si marimea labiilor se corecteaza chirurgical. Procedura dureaza aproximativ 45 de minute iar firele de sutura sunt resorbabile. Durerea postoperatorie este de mica intensitate iar cicatrizarea completa se realizeaza in 3-4 saptamani. Interventia nu lasa semne sau cicatrici si nimeni nu va sti ca ati fost fost operata.

Care este pretul pentru Labioplastie?

Pretul pentru Labioplastie este de 1500€ si include consultatia, interventia chirurgicala, anestezia, spitalizarea si consultul postoperator.

2. Vaginoplastia

Sau Cura Chirurgicala a ”Rupturii de Perineu”

Dupa nasteri sau odata cu imbatranirea, vaginul devine mai relaxat si introitusul vaginal mai larg, astfel incat se poate vedea in mod inestetic interiorul vaginului. Pe langa aspectul estetic, pacientele afirma faptul ca viata sexuala nu mai este satisfacatoare, lucru confirmat de partenerii lor.

Cum se realizeaza Vaginoplastia?

Interventia chirurgicala include doua proceduri: pe de o parte se intareste musculatura perineala si pe de alta parte se ingusteaza orificiul vaginal. In cazul prezentei cicatricii de epiziotomie dupa nasterea naturala, aceasta se va indeparta deasemenea. Daca aveti si pierderi involuntare de urina, se poate discuta inaintea interventiei si despre cura chirurgicala a incontinentei urinare in acelasi timp operator. Durerea postoperatorie este de mica intensitate iar firele de sutura sunt resorbabile. Este necesar evitarea contactului sexual 4-6 saptamani dupa procedura.

Cat costa Vaginoplastia?

Pretul pentru Labioplastie este de 2000€ si include consultatia, interventia chirurgicala, anestezia, spitalizarea si consultul postoperator).

Pentru cura chirurgicala a incontinentei urinare se va achita in plus 500-700€.

3. Himenoplastie (refacerea virginitatii)

Este interventia prin care himenul vaginal este refacut chirurgical. Procedura dureaza aproximativ 1-2 ore iar recuperarea este aproape imediata. Durerea postoperatorie este de mica intensitate iar firele de sutura sunt resorbabile. Dupa procedura nu vor exista cicatrici iar himenul va aparea intact. Este necesar evitarea contactului sexual si a tampoanelor intravaginale 4-6 saptamani dupa interventie.

Cat costa Himenoplastia?

Pretul pentru Himenoplastie este de 1200-1500€ si include consultatia, interventia chirurgicala, anestezia, spitalizarea si consultul postoperator.

4. Posibilitati de finantare

In cazul in care ati decis deja ce interventie de chirurgie estetica va doriti dar estimarea costurilor acesteia va depaseste bugetul existent puteti opta pentru doua variante de credit bancar:

  • creditul pentru nevoi personale pe care vi-l poate acorda orice banca fara a fi nevoie sa justificati destinatia banilor
  • creditul pentru cheltuieli medicale pe care il puteti obtine la una dintre bancile BRD, CEC Bank, Banca Transilvania sau OTP Bank Romania si poate fi accesat atat de pacient cat si de una dintre rudele acestuia.

In cazul acestui tip de credit bancile vireaza sumele direct in conturile operatorului de servicii medicale in baza facturii proforme eliberate de acesta. De obicei procesul de finantare este simplu si rapid iar aplicatiile pot fi facute online sau la filialele bancilor. Criteriile pentru acordarea creditului pentru cheltuieli medicale si actele necesare pot fi gasite accesand linkurile de mai jos:

Despre medicul dvs.

Dr. Diana Mihai, medic specialist Obstetrica-Ginecologie, trainer certificat PRP Plasmolifting in zona ginecologica (certificat obtinut la Moscova, Rusia) si trainer in utilizarea laserului vaginal MonalisaTouch. Dr Diana Mihai este membru activ senior al Societatii Europene de Estetica Ginecologica si membru al Societatii Americane de Estetica, cu studii la Estetica Ginecologica la Paris, Londra, Dubai, Moscova, Edinburgh, Sofia si Berlin.

” În cadrul consultației vom putea avea o discuție sinceră și deschisă despre ce anume vă deranjează sau vă nemulțumește. De ce precizez ”sinceră și deschisă”? Deoarece înțeleg că aveți emoții și totodată înțeleg faptul că majoritatea femeilor din România nu se simt confortabil discutând despre viața intimă de teama de a fi judecate, neînțelese sau stigmatizate. Însă este demonstrat prin studii la nivel mondial faptul că durerea, patologiile din zona intimă și lipsa de satisfacție sunt cauze majore de depresie, izolare socială, mânie, frustrare și nefericire (evenimente psihice) ce au răsunet asupra întregului organism, determinând evenimente organice (boli cardiovasculare, cerebrale, metabolice, etc). Deci, sănătatea intimă are efecte pozitive sau negative asupra sănătății generale a organismului. Interesant, nu e așa? O femeie fericită, este și mai sănătoasă. Iar o femeie sănătoasă, este și mai fericită. ” – Dr. Diana Mihai

Programeaza-te pentru o consultatie de Rejuvenare Vaginala in Bucuresti

Folositi butonul de mai jos pentru a face o programare online cu Dr. Diana Mihai, la clinica ELGINMED, adresa: Strada Frederic Chopin 16, București 01419

Vrei sa stii mai multe despre Rejuvenare Vaginala?