Medicina regenerativa
Tratament cu Fotoliul EMSELLA

Fotoliul EMSELLA este un aparat pe care pacienta se asaza imbracata si care prin generarea de impulsuri electro-magnetice nedureroase determina stimularea musculaturii pelvine.

Ce este fotoliul EMSELLA?

EMSELLA este un fotoliu pe care pacienta se asaza imbracata si care prin generarea de impulsuri electro-magnetice nedureroase determina stimularea musculaturii pelvine. Astfel, se realizeaza fara efort sau durere antrenarea muschilor din zona planseului pelvin iar muschii se vor tonifia, laxitatea (senzatia de largire vaginala) va disparea, incontinenta urinara (pierderea de urina) si prolapsul uterin (senzatia de coborare a organelor genitale) vor fi tratate fara interventie chirurgicala.

Este bine stiut faptul ca pentru antrenarea acestor muschi “clasic” se recomanda exercitiile Kegel. Acestea presupun contractii voluntare ale musculaturii pelvine din partea pacientei, repetate zilnic, pe o perioada de cateva luni pentru rezultate perceptibile si de durata. Pacienta poate realiza singura aproximativ 1 contractie Kegel pe secunda.

Aparatul EMSELLA realizeaza pentru dumneavoastra aproximativ 11.000 contractii in cele 28 de minute de terapie (7 contractii pe secunda), fara ca dumneavoastra sa depuneti vreun efort. In plus, contractiile obtinute cu EMSELLA sunt supramaximale (adica mult mai mari decat cele pe care le poate face corpul in mod voluntar), acest aspect explicand efectele mult mai rapide si mai eficiente ale terapiei.

Citeste mai jos in ce situatii te poate ajuta Fotoliul EMSELLA.

In ce situatii te poate ajuta tratamentul cu fotoliul EMSELLA?

Daca aveti urmatoarele simptome, tratamentul EMSELLA este recomandat pentru dumneavoastra:

 • Incontinenta urinara (pierdeti urina la tuse, la stranut, cand va ridicati din pat, la mers, la urcarea treptelor sau la diverse tipuri de efort sau in repaus)

*si ati fost operata pentru aceasta patologie in trecut dar simptomele au reaparut sau nu ati avut niciodata o interventie chirurgicala in acest sens

 • Prolaps genital (cistocel, rectocel, coborarea uterului in vagin pana la nivelul inelului himenal)

*si ati fost operata pentru aceasta patologie in trecut dar simptomele au reaparut sau nu ati avut niciodata o interventie chirurgicala in acest sens

 • Disconfort in timpul contactului sexual – senzatii neplacute, durere vaginala sau lipsa placerii
 • Preventiv, dupa nasteri (naturale sau cezariene), pentru tonifierea musculaturii pelvine (prevenirea aparitiei in timp a prolapsului genital sau a pierderilor involuntare de urina)
 • Laxitate vaginala (senzatia de “largire” vaginala ce apare odata cu inaintarea in varsta sau dupa nasteri) ce poate determina afectarea relatiei intime, senzatiile si calitatea contactului sexual
 • Dureri pelvine cronice
 • Imperiozitate mictionala – nevoia urgenta de a urina
 • Polakiurie – urinare prea frecventa
 • Senzatia de golire vezicala incompleta dupa mictiune
 • Cistite repetate datorate unei modificari a planseului pelvin
 • Dupa interventii chirurgicale de prostata

Cum se realizeaza tratamentul cu fotoliul EMSELLA?

 1. Consultatia initiala: medicul va stabili diagnosticul dumneavoastra si indicatia de efectuare a tratementului HIFEM EMSELLA.
 2. Pacienta se asaza imbracata pe fotoliul EMSELLA, tratamentul dureaza 28 minute, este nedureros (va simti doar contractii ale muscularurii pelvine).
 3. Sunt necesare minim 6 sesiuni de tratament, cate 2/saptamana, timp de 3 saptamani (se poate ajunge si la o cura de 10 sedinte, cate 2/saptamana, timp de 5 saptamani – in functie de simptomatologie).
 4. De obicei este necesara repetarea tratamentului la aproximativ 1 an (in functie de severitatea simptomelor dumeavoastra).

*Nu se recomanda pacientelor cu: pacemaker cardiac, implanturi metalice, sterilet vaginal, tumori, in perioada de menstruatie sau de sarcina.

Care sunt avantajele deosebite ale tratamentului cu fotoliul EMSELLA?

 1. Puteti sa va intoarceti imediat dupa tratament la activitatile dumneavoastra zilnice, nu exista contraindicatii dupa tratament sau perioada “de recuperare”
 2. Tratamentul se poate realiza la orice varsta
 3. Exista multiple studii internationale care certifica si demonstreaza rezultatele acestei terapii
 4. Este un tratament sigur, nedureros si neinvaziv

Care este pretul si programul pentru tratamentul EMSELLA?

Recenzii ale pacientelor despre tratamentul EMSELLA

Tratamentul cu Emsella a fost f bun pt mine. S-a simțit o îmbunătățire după acele sedinte și pe pierderea urinară și pe laxitate. Îmi doresc să mai repet.
Dna Dr. Mihai, vă mulțumesc pentru tot și vă doresc multă sănătate și putere!

Dupa 3 nasteri pierdeam constant urina, nu cantitati mari dar zilnic gaseam pe chilot cateva picaturi si mai ales cand faceam sport (aerobic, sarituri, bicicleta) mereu ma udam fara sa imi dau seama. Era neplacut deoarece incercam sa scap de excesul ponderal din sarcina dar pierderea de urina ma impiedica sa fac asta. Am fost la o consultatie la dr. Diana Mihai dar m-am hotarat sa fac Emsella dupa ce mi s-a intamplat sa pierd urina chiar la contactul sexual. Desi era sotul meu, m-am simtit foarte stanjenita. Acum imi pare rau ca nu am facut mai devreme tratamentul! Imbunatatirea am simtit-o dupa 4 sedinte! Iar dupa 6 nu mai pierd deloc urina! Plus ca dupa 2 saptanani dupa ce am terminat tratamentul simt ca s-a imbunatatit si viata intima (orgasmul si sensibilitatea) ce erau modificate negativ dupa ce am nascut, chiar dupa prima nastere. Voi repeta cu siguranta tratamentul si il recomand tuturor femeilor care au nascut!

Inainte mergeam pe strada si pierdeam urina. In fiecare zi. Daca din 30 min in 30 min nu puteam ajunge la o toaleta, urina curgea. Trebuia sa port mereu absorbant. Mergeam si eram mereu uda. Nici nu simteam de multe ori cand pierdeam. Dupa 4 sedinte cu Emsella simptomele s-au imbunatatit, pierdeam urina doar la efort puternic, tuse sau stranut sau cand mergeam mai mult de o ora fara sa merg la toaleta. Dupa 8 sedinte cu Emsella viata mi s-a schimbat!!! Nu mai pierd aproape deloc urina, pot merge la toaleta la 2-3 ore fara sa fiu uda! Ocazional mai pierd urina cand sunt racita si stranut si tusesc mai mult, dar asta inseamna o zi la 1-2 luni! Recomand Fotoliul Emsella si pe dna Dr. Diana Mihai

Imi era rusine sa spun cuiva ca am pierderi de urina, daca nu merg imediat in secunda 2 fac pe mine. Plus curge fără să simt si la miscare si in repaus. Zilnic. Dr. Diana Mihai m-a intrebat despre asta cand m-a consultat (diagnostic Rectocel grad 3, Prolaps uterin grad 1-2, Laxitate vaginala accentuata, Incontinenta Urinara severa) si a stat de vorba cu mine in detaliu despre simptomele mele. Am facut tratamentul cu Emsella (9 sedinte) si s-a imbunatatit. Nu mai era necesar sa port absorbant si puteam avea activitati normale sa ma plimb, sa merg la piata, sa urc pe scari, sa merg la serviciu. Am fost foarte multumita !!! Nu imi cenea sa cred sincer. Acum, la 6 luni dupa tratament am inceput sa mai pierd urina insa nu zilnic, dar din ce in ce mai mult. Mi s-a explicat ca aveam o laxitate importanta si depinde de tesutul pacientei cat tine rezultatul (mi s-a explicat si la prima sedinta acest lucru). Voi mai repeta sedintele cu Emsella pentru a preveni reaparitia simptomelor, nu mai vreau sa ajung sa mai am viata aceea dinainte! Am prietene care s-au operat pentru pierdere urinara si la 1-2 ani le-au reaparut si lor simptomele, in schimb au si dureri dupa operatie. Prefer sa repet acest trarament fara operatie si fara dureri, fara concediu medical, fara internare si fara perioada de recuperare, comod si nedureros, cu rezultate foarte bune. Va multumesc din suflet pentru tot dr Diana Mihai !

Am facut tratamentul Emsella la recomandarea dnei dr Diana Mihai si am fost foarte mulțumită de rezultat,s a imbunatatit si viata sexuala pe langa tratarea incontinentei urinare. Pierdeam urina atat la tuse si stranut cat si la auzul apei care curge si noaptea ma trezeam de 3 ori ca sa merg la baie. In plus, simteam ca daca nu merg urgent la toatela scap urina. Am
O nastere naturala (copilul nu a fost mare, a avut 2250g) dar de atunci viata mea nu a mai fost la fel si treptat simptomele s-au inrautatit. Am facut 2 sesiuni de tratament la interval de 3 luni (prima data 9 sedinte au fist necesare apoi 6 sedinte). In plus nu e dureros, este o procedura destul de relaxantă mai ales pentru ca stai imbracata si nu mai e necesar sa te urci pe masa ginecologica, pe care am s o mai repet atunci cand v a fi nevoie. Momentan a trecut 1 an de la ultima sedinta si inca rezultatul se mentine perfect! Multumesc dna dr!

Ce se face inainte de procedura cu fotoliul EMSELLA?

 1. Este necesara o consultatie in cadrul Ladies Excellence Clinic by Dr. Diana Mihai, pentru ca medicul specialist sa decida daca tratamentul este potrivit pentru dumneavoastra si sa stabileasca planul terapeutic.
 2. La consultatie va rugam sa veniti cu rezultatul unui examen recent de urina (sumar + urocultura) efectuate la nu mai mult de 1-2 saptamani.
 3. Daca aveti probleme la urinare, va rugam sa veniti cu CHESTIONARUL completat (descarcati chestionarul aici) si CALENDARUL MICTIONAL completat (descarcati calendarul aici) pe cel putin 2-3 zile.
 4. Daca nu aveti analizele facute in ultimele 12 luni, va fi necesar la consultatie si efectuarea:

  • Ecografie transvaginala
  • Examen Papanicolau
  • Examen de secretie vaginala, cultura col

  Consultatia, ecografia si analizele pe care nu le aveti efectuate se vor achita separat fata de pretul procedurii.

Unde se poate face tratamentul cu EMSELLA?

 • Procedura si Consultatia se realizeaza la Ladies Excellence Clinic by Dr. Diana Mihai (click aici pentru programari) sau sunati la +40 (770) 168 538.
 • Adresa este bd. Dacia nr.19 , la 5 minute de metrou Piata Romana spre Calea Victoriei.

Despre medicul dumneavoastra - Dr. Diana Mihai

Dr. Diana Mihai, medic specialist Obstetrica-Ginecologie, trainer certificat national si international in Medicina Regenerativa in Ginecologie pentru utilizarea PRP-ului (Platelet Rich Plasma Plasmogel) si Terapia Laser vaginala (Deka, MonaLisa Touch) si key opinion leader EMSELLA. 

Dr. Diana Mihai este Presedinte si Membru Fondator al SREG (Societatea Romana de Estetica Ginecologica), Vice Presedintele Societatii Internationale de Celule Stem si Medicina Regenerativa (IASRM) , membru activ senior al Societatii Europene de Estetica Ginecologica (ESAG) si face parte din comitetul de organizare al Congreselor Mondiale organizate de ESAG si IASRM, impreuna cu speakeri din Dubai, India, UK, India, Franta, Polonia, SUA, Turcia, Lituania, etc.

Dr. Diana Mihai are studii in Medicina Regenerativa Ginecologica si Estetica Ginecologica la Paris, Londra, Dubai, Moscova, Edinburgh, Delhi, Sofia, Berlin, etc.

Este specializata ca si trainer si evaluator, are un fellowship in Medicina Regenerativa, un doctorat in Infertilitate si un masterat in Medicina Traditionala Chineza. In plus este CEO si fondator al Ladies Excellence Clinic – Bucuresti – centru de excelenta pentru sanatatea femeilor, unde va asteptam cu drag cu multe surprize placute!

Cum se desfasoara o consultatie?

” În cadrul consultației vom putea avea o discuție sinceră și deschisă despre ce anume vă deranjează sau vă nemulțumește. De ce precizez ”sinceră și deschisă”? Deoarece înțeleg că aveți emoții și totodată înțeleg faptul că majoritatea femeilor din România nu se simt confortabil discutând despre viața intimă sau pierderile urinare de teama de a fi judecate, neînțelese sau stigmatizate.

Însă este demonstrat prin studii la nivel mondial faptul că durerea, incontinenta urinara, patologiile din zona intimă și lipsa de satisfacție sunt cauze majore de depresie, izolare socială, mânie, frustrare și nefericire (evenimente psihice) ce au răsunet asupra întregului organism, determinând evenimente organice (boli cardiovasculare, cerebrale, metabolice, etc). Deci, sănătatea intimă are efecte pozitive sau negative asupra sănătății generale a organismului. Interesant, nu e așa?

O femeie fericită, este și mai sănătoasă. Iar o femeie sănătoasă, este și mai fericită. ” – Dr. Diana Mihai

Programeaza-te pentru o consultatie de Rejuvenare Vaginala in Bucuresti

Folositi butonul de mai jos pentru a face o programare online la Ladies Excellence Clinic by Dr. Diana Mihai pe Bd. Dacia nr. 19, Piata Romana, Bucuresti