Medicina Regenerativa
Tratamentul Laser MonaLisa Touch

Esti la menopauza, ai avut o sarcina sau doresti sa imbunatatesti aspectul extern al regiunii vulvo-vaginale?  Vezi cum te putem ajuta pentru aceste situatii in randurile ce urmeaza.

In ce situatii este nevoie de tratament pentru Rejuvenare Vaginala?

1. O dată cu apariția MENOPAUZEI și scăderea fiziologică a hormonilor apar simptome precum uscăciunea vaginală, mâncărimea și pierderea involuntară de urină care pot afecta viața cotidiană a femeii – sportul, mișcarea, viața socială, intimă precum și activitățile profesionale.

De aici și cererea pentru dezvoltarea esteticii ginecologice: doamnele realizează că cea mai frumoasă piele pe față și cel mai tonifiat corp sunt insuficiente pentru a le da senzația de tinerețe și sănătate atât timp cât se confruntă cu laxitatea vaginală, dureri la contact sau la micțiune, incontinență urinară sau atrofie vaginală.

2. După sarcini și nașteri sensibilitatea intimă se diminueză iar viața de cuplu se modifică. În plus, știați că mai mult de jumătate din femei nu au avut orgasm niciodată? Și da, este în regulă să vorbim despre acest subiect! Ca și nevoia de hrană și de a avea siguranța unui cămin, să vorbim sincer: orice femeie care spune că are o viață împlinită și fericită, dar viață de cuplu inexistentă sau dureroasă – chiar credeți că este posibil?

Nevoia de a te simți iubită este ceva fundamental, iar ESTETICA GINECOLOGICĂ are ca scop rejuvenarea feminina pentru ca functia regiunii intime să redevină cum era în tinerețe, sau chiar să fie îmbunătățită – fără dureri, fără pierdere de urină sau infecții care recidivează, fără laxitatea, dar cu o zonă hidratată, sensibilă și sănătoasă.

3. Ca și fizionomia sau caracteristicile corpului, zona intima este unică pentru fiecare femeie. Din acest motiv, unele doamne se simt nemulțumite de  aspectul ESTETIC extern al regiunii vulvo-vaginale: unele consideră că au labiile mici prea lungi, labiile mari prea ridate, orificiul vaginal prea deschis, labiile hiperpigmentate (culoarea mai închisă față de restul pielii) după o sarcină sau le deranjează o ruptură de perineu de la naștere sau o cicatrice de epiziotomie inestetică sau dureroasă.

Care sunt metodele si beneficiile tratementului de Rejuvenare Vaginala - MonaLisa Touch

Este o practica nechirurgicala ce se poate face prin 3 metode:

1. Tratament LASER intravaginal (minim invaziv, fără durere sau anestezie). Se folosește laser CO2 DEKA, MonalisaTouch.

Beneficiile acestui tratement sunt:

 • îmbunătățește LAXITATEA vaginală după sarcini sau naștere,
 • îmbunătățirea vieții intime (hidratarea vaginală, creșterea lubrefierii, creșterea sensibilității, reducerea durerii la contact),
 • cura gradului mic-mediu de INCONTINENȚĂ urinară și cura ATROFIEI vaginale (uscăciunii vaginale și a simptomelor genitale neplăcute din menopauza),
 • refacerea ph-ul vaginal, ajutând la tratamentul INFECȚIILOR GENITALE și URINARE repetate
 • trateaza durerile inflamatorii cronice ale VEZICII URINARE (cistita neinfectioasa).

2. Tratament LASER extern, a regiunii vulvo-vaginale (se realizează cu anestezie locală cu cremă anestezică). Se folosește laser CO2 DEKA, MonalisaTouch.

Aventajele acestei metode sunt:

 • La nivelul labiilor mici: se poate face pentru pentru “albirea” labiilor hiperpigmentate (o culoare mai inchisă a labiilor față de restul pielii) și tonifierea acestora.

 • Îmbunătățirea tonusului labiilor mari (cu timpul labiile mari capătă un aspect “ridat”, inestetic).

 • Tratamentul lichenului plan.

 • Tratamentul cicatricilor vaginale după naștere vaginală și epiziotomie.

Pret: Contactează-ne acum pentru a afla mai multe detalii!

Povestea unei paciente...

In urmă cu 8 ani am avut diagnosticul de cancer de col uterin, operat și iradiat ulterior, atât extern cât și intern prin brahiterapie.
 
In urma tratamentului am rămas cu o serie de provocări, atrofia vaginala fiind una dintre ele.
Lăsând la o parte viața sexuală aproape inexistentă din cauza sângerărilor vaginale, aveam un discomfort constant ce se manifesta prin senzație de uscăciune vaginală și chiar usturime.
 
In toți acești ani am urmat zeci (nu exagerez) de tratamente, toate la recomandarea medicilor. Pastile, ovule, creme, toate. În afara unui efect de moment, nimic nu a funcționat.
 
Șansa a fost că am întâlnit o doamnă Dr. Ginecolog ce mi-a recomandat să merg la doamna Dr. Mihai Diana spunând „participă la multe conferințe, poate vă ajută cu un alt fel de tratament”.
 
După câteva încercări de a obține o programare (pandemie), am reușit și mi-a fost propus tratamentul cu laser, 3 sau 5 ședințe, în funcție de cum reacționează organismul meu.
 
După câte tratamente făcusem, îmi doream să funcționeze dar nu îmi făceam mari speranțe pentru a nu fi dezamăgită din nou.
 
In prezent am făcut deja 4 ședințe. Îmbunătățirea este majoră și s-a simțit de la o ședință la alta.
 
Discomfortul ce era prezent constant a dispărut iar viața sexuală este la 99% din normal.
Nu mai am nevoie de ovule, creme sau alte tratamente.
 
O componenta foarte importanta este cea psihologică, mă simțeam rău constant. Îmi amintea constant că am avut cancer și mă făcea să mă simt mai puțin încrezătoare și mai puțin feminină.
 
Sper ca experienta mea să vă fie utilă.
Recomand cu mare drag și recunoștință atât medicul Mihai Diana pentru diagnosticarea corecta și propunerea celui mai bun mod de tratament.

Ce alte metode exista pentru tratamentul de Rejuvenare Vaginala?

3. Tratamentul PRP (“Terapia Vampir” Vaginala) este o practica diferita fata de MonaLisa Touch, diferenta fiind ca aceasta metoda foloseste chiar trombocitele din sanagele nostru pentru regenerarea celulelor.

Se recomanda in cazul in care doriti:

 • Tratamentul cicatricilor, de exemplu dupa nastere naturala sau dupa operatie cezariana
 • Dereglari ale florei vaginale recidivante, de exemplu candidoza care tot reapare dupa tratament
 • Augmentarea labiilor – ce au “aspect ridat”
 • Tratamentul atrofiei vaginale- senzatie de uscaciune sau mancarime (prurit) din menopauza
 • Ajuta in tratamentul incontinentei urinare de grad mic, a durerilor la urinare si a cistitelor recidivante (urinare dureroasa, frecventa)
 • Tratamentul lichenului vulvo-vaginal
 • Tratamentul ectopiei colului uterin
 • Imbunatatirea orgasmului – injectarea clitorisului sau a punctului G
 • Tratamentul durerilor la contactul sexual si imbunatatirea relatiei intime si a sensibilitatii genitale

Click aici pentru a citi mai multe detalii despre Tratamentul PRP

4. Tratamentul EMSELLA se practica prin asezarea pacientei imbracata pe un fotoliu, care prin generarea de impulsuri electro-magnetice nedureroase determina stimularea musculaturii pelvine.

Se recomanda in urmatoarele cazuri:

 • incontinenta urinara (pierdeti urina) si ati fost operata pentru aceasta patologie in trecut dar simptomele au reaparut sau nu ati avut niciodata o interventie chirurgicala in acest sens
 • prolaps genital (cistocel, rectocel, coborarea uterului in vagin pana la nivelul inelului himenal) si ati fost operata pentru aceasta patologie in trecut dar simptomele au reaparut sau nu ati avut niciodata o interventie chirurgicala in acest sens
 • disconfort in timpul contactului sexual
 • preventiv, dupa nasteri naturale, pentru tonifierea musculaturii pelvine (prevenirea aparitiei in timp a prolapsului genital sau a pierderilor involuntare de urina)
 • laxitate vaginala (senzatia de “largire” vaginala ce apare odata cu inaintarea in varsta sau dupa nasteri) ce poate determina afectarea relatiei intime, senzatiile si calitatea contactului sexual

Click aici pentru a citi mai multe detalii despre Tratamentul EMSELLA

Programeaza-te pentru o consultatie de Rejuvenare Vaginala in Bucuresti

Folositi butonul de mai jos pentru a face o programare online cu Dr. Diana Mihai, la Ladies Excellence Clinic by Dr. Diana Mihai, pe Bd. Dacia nr. 19, Piata Romana, Bucuresti

Vrei sa stii mai multe despre Estetica Ginecologica?