Injectarea de PRP Plasmolifting in Ginecologie 

"Terapia Vampir"

 

Doriți să fiți mai tânără și în partea de jos? Toți ne dorim, la un moment dat, o mașină a timpului care să dea anii înapoi și să ne redea tinerețea, pielea lipsită de riduri și fermă, viața intimă ca la inceput, un aspect genital ca înainte de nașteri sau pur și simplu îmbunătățirea orgasmului sau tratamentul disconfortului cauzat de candidoze recidivante.

 

Ei bine, mecanismul de recăpătare a sănătăţii şi tinereţii este ascuns chiar în corpul nostru! Acesta poate fi declanşat cu ajutorul trombocitelor, care conţin proteine capabile să stimuleze regenerarea celulelor – prin urmare, să ne vindece, folosind chiar sângele nostru!

INDICAȚII PRP genital:

 • îmbunătățirea orgasmului-injectarea clitorisului sau a punctului G
 • tratamentul durerilor la contact
 • tratamentul cicatricilor, de exemplu după nașterea naturală
 • dereglări ale florei vaginale recidivante, de exemplu, candidoza, care tot reapare după tratament
 • augmentarea labiilor – ce au “aspect ridat”
 • tratamentul atrofiei vaginale- senzație de uscăciune sau prurit
 • ajută în tratamentul incontinenței urinare de grad mic

Plasma trombocitară este un stimulator biologic cu eficiență înaltă al proceselor de regenerare, care conține factori de creștere în concentrație mare, precum și enzime, proteine și vitamine în combinație naturală. Plasma se injectează local în țesuturile afectate ale gingiilor, în locurile implanturilor sau plasticii osoase, în zonele liftingului sinusal, în alveolele dinților extirpați, în zona osteosintezei sau a membranei fixate, în zonele maxilo-faciale ale țesuturilor moi în timpul proceselor infecțioase și inflamatorii cornice sau acute. Datorita factorilor de creștere pe care îi conține, plasma trombocitară injectată în țesuturi favorizează formarea capilarelor, normalizează hidrodinamica, respirația tisulară, schimbul de substanțe. Totodată are loc procesul de întărire a țesutului osos, formarea matricei de colagen și osului. Se activează imunitatea locală.

Este important ca elementele conținute în plasmă sunt în totalitate naturale, nu au acțiune mutagenă și nu provoacă boli oncologice, tumori sau alte efecte negative !

Avantajul Plasmoliftingului este inofensivitatea acestuia, deoarece substanța injectată este “produsul propriu” al omului; nu este toxic și nu prezintă reacții de respingere, alergice sau posibilitatea infectării.

 

Etapele procedurii de Plasmolifting™

Ultima etapă este injectarea plasmei îmbogăţite cu trombocite în diverse regiuni precum: endometru, polipi, leukokeratoză (leziune albicioasă dezvoltată pe mucoasă) sau vagin, în funcție de necesitate sau de afecțiuni.

 

Această metodă este recomandată în cazul urmatoarelor afecțiuni:

 • boli ale colului uterin, erozie, ectopie
 • endometrita cronică
 • bolile distrofice ale vulvei (kraurosis vulvar, leucoplazie)
 • endocervicită și exocervicită

Metoda Plasmolifting™ ajută la:

 • restabilirea integrității mucoasei colului uterin și a vaginului
 • normalizarea ciclului menstrual
 • îmbunătăţirea tonusului muşchilor pelvieni
 • eliminarea disconfortului resimţit în timpul actului sexual
 • reducerea riscului de apariţie a recidivelor
 • minimizarea semnelor de cicatrici post-chirurgicale și a vergeturilor după sarcină

Istoricul metodei Plasmolifting™
Tehnologia Plasmolifting™ – această sursă regenerabilă de sănătate conținută de propriul nostru sânge – a fost dezvoltată și aplicată în secolul XXI. Aplicarea plasmei trombocitare autologe a început odată cu folosirea acestei forme injectabile în chirurgia maxilo-facială. În timpul cercetărilor, savanţii au descoperit că, la injectarea plasmei trombocitare în zonele afectate, are loc accelerarea proceselor de regenerare a pielii. Aceasta devine, totodată, mai hidratată, mai elastică, mai fermă, se reduce numărul şi profunzimea ridurilor de expresie şi a petelor pigmentare.

La nivel vaginal: regenerează țesuturile, îmbunătățește aspectul estetic al pielii “ridate” de la nivelul labiilor, clitorisului sau vulvei, vindecă durerile la contact, îmbunătățește orgasmul, ajută la cicatrizarea estetică a epiziotomiei de la naștere, tratează atrofia vaginala sau lichenul vulvar.

În plus, în infertilitate se administrează intrauterin PRP pentru îmbunătățirea calității endometrului și creșterea ratei de implantare a embrionului.

Sunt onorată să obțin la Moscova certificatul de Trainer pe România în injectarea de PRP Plasmolifting în Ginecologie (“Terapia Vampir” )

Vrei sa stii mai multe despre Estetica Intima?

Despre Atrofia Vaginala

Despre Atrofia Vaginala Ce reprezintă atrofia vaginală ? Este o afecțiune a mucoasei vaginale, ce apare ca urmare a dezechilibrului hormonal și în special cauzată de reducerea cantității de estrogen.…