Primul laser de rejuvenare intima CO2 din lume, „Monalisa Touch”

 
 

CE ESTE LASERUL „MONALISA TOUCH”?

“Monalisa Touch” este primul laser CO2 din lume, recunoscut internațional de comunitatea științifică prin multiple studii clinice care confirmă rezultate foarte bune în tratamentele de rejuvenare vaginală. INDICAȚII: laxitate vaginală după naștere, uscăciune vaginală, vaginita atrofică din menopauză sau post tratamente oncologice, incontinența urinară, prolapsul incipient utero-vaginal sau recidivat după intervenții chirurgicale, dureri la urinare sau la contact, floră vaginală modificată. ATROFIA VAGINALĂ apare ca urmare a dezechilibrului hormonal şi datorită reducerii cantităţii de estrogen. Laserul reprezintă cea mai modernă formă de tratament a atrofiei vaginale. Este o procedură NEDUREROASĂ pentru pacientă, NON-INVAZIVĂ, RAPIDĂ și FARĂ EFECTE ADVERSE.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Laserul acționează prin activarea fibroblaștilor, cu creșterea producerii de fibre de elastină și de colagen la nivel local (neocolageneză), reorganizarea structurii mucoasei vaginale, cu reechilibratea ph-ului vaginal totodată și tratarea simptomelor neplăcute de durere sau uscăciune. Mucoasa vaginală va fi mai hidratată, tonusul se va îmbunătăți iar sensibilitatea locală va fi restabilită.

 

CUI SE RECOMANDĂ?

Procedura laser este recomandată tuturor pacientelor indiferent de vârstă, cu simptomele menționate sau chiar preventiv, după nașteri vaginale sau odată cu instalarea menopauzei.

CE ESTE REJUVENAREA VAGINALĂ?

Rejuvenarea vaginală are ca obiectiv recăpătarea elasticității și a tonului din zona intimă la paciente aflate in perimenopauza sau menopauză sau care au avut nașteri naturale. 

Această proceduta neinvazivă si nechirurgicală poate avea scop estetic (labioplastie, vaginoplastie) sau reparator (prolaps vaginal)

IMPORTANȚA ESTETICII VAGINALE

Odată cu apariția MENOPAUZEI și scăderea fiziologică a hormonilor apar simptome precum uscăciunea vaginală, mâncărimea și pierderea involuntară de urină. De asemenea, după sarcini și nașteri sensibilitatea intimă se diminuează iar viața de cuplu se modifică, apărând durere la contact, imposibilitatea obtinerii unui orgasm sau nemulțumirea față de aspectul extern al regiunii vulvo-vaginale. Toate acestea pot afecta viața cotidiană a femeii – sportul, mișcarea, viața socială, intimă precum și activitățile profesionale.

ESTETICA GINECOLOGICĂ are ca scop rejuvenarea vaginală pentru ca funcția regiunii intime să redevină cum era în tinerețe, sau chiar să fie îmbunătățită – fără dureri, fără pierdere de urină sau infecții care recidivează, fără laxitatea, dar cu o zonă hidratată, sensibilă și sănătoasă. 

 

 

CONTRAINDICAȚII:

Prezența infecțiilor genitale sau urinare și modificările displazice de la nivelul colului uterin sau din zona vulvo-vaginală.

Majoritatea femeilor ce suferă de ATROFIE VAGINALA, USCĂCIUNE sau PIERDERE DE URINĂ consideră că acestea sunt efecte inevitabile ale procesului de îmbătrânire. Important de reținut este însă faptul că medicul ginecolog specializat vă poate oferi tratamente pentru aceste modificări, astfel încât să puteți avea o viață absolut normală, lipsită de disconfort și o relație de cuplu frumoasă la orice vârstă.

 

Pentru detalii și informații dr. Diana Mihai 0742.535.515
Dr. Diana Mihai

Vrei sa stii mai multe despre Estetica Intima?