Programari
Dr. Diana Mihai

Consultatii la clinica – Consultatii online

Programari
Dr. Diana Mihai

Consultatii la clinica – Consultatii online

Doriti sa nasteti cu Dr. Diana Mihai? Aveti o problema ginecologica si doriti sa va operati? Vreti sa intrati in programul de Reproducere Umana Asistata? Puteti sa optati pentru una din metodele de mai jos, pentru a face programari sau a pune intrebari de sanatate.

Nu se efectueaza chiuretaje!

Primul pas este sa va programati la una dintre clinicile de mai jos, la unul din numerele afisate sau online pe pagina clinicii. In urma consultatiei vom stabili pasii urmatori si la ce spital ii vom efectua. 

Puteti beneficia de servicii gratuite daca aveti asigurare privata la Allianz, NN, Asirom sau Omniasig, pentru: Consultatie Ginecologica, Ecografie transvaginala sau Ecografie Sarcina si Analize. Programarile se fac la Sanador Buzesti ( tel +40745763063 ).

“Sunt entuziasmata sa va anunt ca din ianuarie 2022 va asteptam la noua clinica Ladies Excellence Clinic by dr. Diana Mihai, un loc pe care am dorit sa il creez cald, modern, primitor si … un pic diferit! “ – Dr. Diana Mihai

Aici putem face: ecografie, monitorizare sarcina, consult infertilitate, consult in vederea tratamentului cu celule stem,  tratament PRP, tratamentul EMSELLA, biopsie endometru, recoltare analize, montare sterilet, etc.

Pentru programari va invit sa vizitati https://leclinic.ro/programari/ sau sa sunati la +40 (770) 168 538, Luni-Vineri intre 09-17.
 
Adresa este bd. Dacia nr.19 , la 5 minute de metrou Piata Romana spre Calea Victoriei. 

Daca aveti o urgenta sau nu reusiti sa va programati la clinicile de mai sus, ma puteti contacta telefonic la +40 (754) 044 480 sau pe WhatsApp utilizand butonul de mai jos (de pe telefonul mobil).

Nu puteti veni la clinica sau sunteti din alt oras si doriti sa discutati cu Dr. Diana Mihai sau sa primiti o a doua opinie pe analizele dvs? Puteti face acest lucru pe platformele de consultatii online, de mai jos.

Daca nu sunteti sigura de locul unde sa va programati sau ce trebuie sa faceti, ma puteti contacta folosind formularul de mai jos si voi reveni cu un raspuns pe email sau la telefon.

O puteti urmari pe Dr. Diana Mihai pe canalele de mai jos: