Rejuvenare Vaginala - Tratament cu fotoliul EMSELLA

Fotoliul EMSELLA este un aparat pe care pacienta se aseaza imbracata si care prin generarea de impulsuri electro-magnetice nedureroase determina stimularea musculaturii pelvine.

Ce este fotoliul EMSELLA?

EMSELLA este un fotoliu pe care pacienta se aseaza imbracata si care prin generarea de impulsuri electro-magnetice nedureroase determina stimularea musculaturii pelvine. Astfel, se realizeaza fara efort sau durere antrenarea muschilor din zona planseului pelvin iar muschii se vor tonifia, laxitatea (senzatia de largire vaginala) va disparea, incontinenta urinara (pierderea de urina) si prolapsul uterin (senzatia de coborare a organelor genitale) vor fi tratate fara interventie chirurgicala.

Este bine stiut faptul ca pentru antrenarea acestor muschi “clasic” se recomanda exercitiile Kegel. Acestea presupun contractii voluntare ale musculaturii pelvine din partea pacientei, repetate zilnic, pe o perioada de cateva luni pentru rezultate perceptibile si de durata. Pacienta poate realiza singura aproximativ 1 contractie Kegel pe secunda.

Aparatul EMSELLA realizeaza pentru dumneavoastra aproximativ 11.000 contractii in cele 28 de minute de terapie (7 contractii pe secunda), fara ca dumneavoastra sa depuneti vreun efort. In plus, contractiile obtinute cu EMSELLA sunt supramaximale (adica mult mai mari decat cele pe care le poate face corpul in mod voluntar), acest aspect explicand efectele mult mai rapide si mai eficiente ale terapiei.

Citeste mai jos in ce situatii te poate ajuta Fotoliul EMSELLA.

In ce situatii te poate ajuta tratamentul cu fotoliul EMSELLA?

Daca aveti urmatoarele simptome, tratamentul EMSELLA este recomandat pentru dumneavoastra:

 • incontinenta urinara (pierdeti urina) 

*si ati fost operata pentru aceasta patologie in trecut dar simptomele au reaparut sau nu ati avut niciodata o interventie chirurgicala in acest sens

 •  prolaps genital (cistocel, rectocel, coborarea uterului in vagin pana la nivelul inelului himenal)

*si ati fost operata pentru aceasta patologie in trecut dar simptomele au reaparut sau nu ati avut niciodata o interventie chirurgicala in acest sens

 • disconfort in timpul contactului sexual
 • preventiv, dupa nasteri naturale, pentru tonifierea musculaturii pelvine (prevenirea aparitiei in timp a prolapsului genital sau a pierderilor involuntare de urina)
 • laxitate vaginala (senzatia de “largire” vaginala ce apare odata cu inaintarea in varsta sau dupa nasteri) ce poate determina afectarea relatiei intime, senzatiile si calitatea contactului sexual

Cum se realizeaza tratamentul cu fotoliul EMSELLA?

 1. Consultatia initiala: medicul va stabili diagnosticul dumneavoastra si indicatia de efectuare a tratementului HIFEM EMSELLA.
 2. Pacienta se aseaza imbracata pe fotoliul EMSELLA, tratamentul dureaza 28 minute, este nedureros (va simti doar contractii ale muscularurii pelvine).
 3. Sunt necesare 6 sesiuni de tratament, cate 2/saptamana, timp de 3 saptamani.
 4. De obicei este necesara repetarea tratamentului la aproximativ 1 an (in functie de severitatea simptomelor dumeavoastra).

*Nu se recomanda pacientelor cu: pacemaker cardiac, implante metalice, tumori, in perioada de menstruatie sau gravide.

Care sunt avantajele deosebite tratamentului cu fotoliul EMSELLA?

 1. Puteti sa va intoarceti imediat dupa tratament la activitatile dumneavoastra zilnice, nu exista contraindicatii dupa tratament sau perioada “de recuperare”
 2. Tratamentul se poate realiza la orice varsta
 3. Exista multiple studii internationale care certifica si demonstreaza rezultatele aceste terapii
 4. Este un tratament sigur, nedureros si neinvaziv

Care este pretul pentru tratamentul EMSELLA?

Pretul este 100€/ tratament deci 600€/ 6 sedinte de tratament.

Totusi, in perioada noiembrie 2019-ianuarie 2020 tratamentul se poate realiza gratuit* la clinica ELGINMED  datorita colaborarii cu Societatea Romana de Estetica Ginecologica si Societatea Romana de Uroginecologie.

*doar pentru pacientele diagnosticate cu incontinenta urinara sau prolaps genital.

 

Despre medicul dumneavoastra - Dr. Diana Mihai

Dr. Diana Mihai, medic specialist Obstetrica-Ginecologie, trainer certificat Plasmolifting in zona ginecologica (certificat obtinut la Moscova, Rusia). Dr Diana Mihai este Presedintele Societatii Romane de Estetica Ginecologica, membru activ senior al Societatii Europene de Estetica Ginecologica si membru al Societatii Americane de Estetica, cu studii la Estetica Ginecologica la Paris, Londra, Dubai, Moscova, Edinburgh, Sofia si Berlin.

” În cadrul consultației vom putea avea o discuție sinceră și deschisă despre ce anume vă deranjează sau vă nemulțumește. De ce precizez ”sinceră și deschisă”? Deoarece înțeleg că aveți emoții și totodată înțeleg faptul că majoritatea femeilor din România nu se simt confortabil discutând despre viața intimă de teama de a fi judecate, neînțelese sau stigmatizate. Însă este demonstrat prin studii la nivel mondial faptul că durerea, patologiile din zona intimă și lipsa de satisfacție sunt cauze majore de depresie, izolare socială, mânie, frustrare și nefericire (evenimente psihice) ce au răsunet asupra întregului organism, determinând evenimente organice (boli cardiovasculare, cerebrale, metabolice, etc). Deci, sănătatea intimă are efecte pozitive sau negative asupra sănătății generale a organismului. Interesant, nu e așa? O femeie fericită, este și mai sănătoasă. Iar o femeie sănătoasă, este și mai fericită. ” – Dr. Diana Mihai

Programeaza-te pentru o consultatie de Rejuvenare Vaginala in Bucuresti

Folositi butonul de mai jos pentru a face o programare online cu Dr. Diana Mihai, la clinica ELGINMED, adresa: Strada Frederic Chopin 16, București 01419

Vrei sa stii mai multe despre Rejuvenare Vaginala?

Despre Atrofia Vaginala

Despre Atrofia Vaginala Ce reprezintă atrofia vaginală ? Este o afecțiune a mucoasei vaginale, ce apare ca urmare a dezechilibrului hormonal și în special cauzată de reducerea cantității de estrogen.…