Testimoniale de la pacienta dupa labioplastie cu Dr. Diana Mihai

 
 
 

Consider ca atunci cand esti pregătită psihic sa faci o astfel de intervenție, tot ceea ce iti mai trebuie ca sa iasă un rezultat bun este un medic care sa aiba grijă nu doar de aspectul estetic, ci si de cel functional. De aceea pentru mine a fost important ca doctorul care ma operează sa fie si ginecolog, nu doar chirurg plastician. Am avut norocul ca de mine sa se ocupe nu unul, ci doi medici de mare excepție. 

Eu locuiesc in străinătate și am luat legatura cu doamna Dr. Mihai prin email. I-am spus ca as vrea sa programam o labioplastie in perioada in care vin in vacanta. Am avut mare noroc ca atunci să fie organizat un curs in Romania la care sa participe domnul Dr. Rafal Kuzic si mi s-a spus ca vor face intervenția împreună. M-am documentat despre activitatea dumnealui, am gasit testimoniale pe internet care erau in limba poloneză, le-am tradus in romana si toate erau pozitive.
Inainte de operatie am facut o serie de analize la sange si un control cu doamna dr. Mihai.
 
Operatia am facut-o intr-o joi la ora 16:00. Am ajuns cu cateva ore mai devreme, m-a vazut si domnul doctor, m-a întrebat ce asteptari am in ceea ce priveste rezultatul, am discutat despre intervenție, mi s-au oferit toate informatiile necesare. Apoi am fost dată cu o cremă care mi-a amorțit zona. Mi s-a pus o branula si după o ora am intrat in sala de operatie.
 
Partea cea mai neplăcută a fost anestezia locala care presupune intepaturi multiple, dar faptul ca am fost data cu acea crema inainte a ajutat. Dupa ce anestezia isi face efectul nu am mai simtit absolut nimic. Toata procedura dureaza o ora si 30 minute ceea ce pare destul de mult, avand in vedere ca eu am citit ca ar dura 30-45 minute. Dar domnul doctor e un mare artist si se ocupa in detaliu ca rezultatul sa nu fie doar unul placut estetic ci cum a spus si el dupa sa am „feeling”. In sala de operatie a fost muzică si eu am cantat tot timpul. Faptul ca am fost treaza in tot acest timp m-a facut sa cred ca va fi cumva traumatizant, dar nu a fost nici pe departe. Chiar ma amuzam cand vedeam ca iese fum in momentul in care mi se taiau partile pe care nu mi le mai doream. 
 
Trebuie sa repet faptul ca nu a existat nicio durere de niciun fel. Simti ca „se lucreaza” acolo jos dar nu stii exact ce se întâmplă. Domnul doctor e foarte stăpân pe ceea ce face, iar doamna doctor e foarte empatica, m-a întrebat mereu cum ma simt, daca e totul in regulă. Nu a fost niciun moment neplacut dupa ce anestezia si-a facut efectul. Mi-am pastrat calmul stiind ca sunt pe maini bune. Pozitia in care stai poate fi inconfortabilă de aceea e important sa fii cat mai relaxată, ceea ce am si fost.
 
Dupa operatie am vazut rezultatul care arata excelent. Am putut sa ma ridic imediat si sa ma duc in salon pe picioarele mele. Am stat o ora in pat cu gheață pe operatie si apoi am plecat acasa cu un Uber(am stat o ora in mașină nu mi-a fost rau si zona inca era amorțita asa ca nu m-a durut deloc). Cand am ajuns acasa am urinat si nu am avut niciun disconfort. Cu toate ca mi s-a recomandat sa stau fara lenjerie, in ziua operatiei am trebuit sa port un absorbant pentru ca mi-a curs sânge destul mult. A doua zi insa nu a mai fost nevoie. Sangerarea a fost foarte slaba in urmatoarele 2 zile iar a 4-a nu a mai fost deloc. Se recomandă sa se tina gheață pe labii, eu am tinut sticle de bere mici de 330ml de la frigider. Sunt mult mai usor de folosit. 
 
A doua zi labiile mari sunt foarte umflate si arata destul de ciudat si se simt foarte tari la atingere. A treia zi mi-au aparut vanatai pe ele insa in acelasi timp au inceput sa se dezumfle. Am urmat toti pasii recomandati de catre doamna doctor, am folosit toate produsele. Am stat in pat 5 zile, m-am odihnit foarte bine. Apoi a 6-a zi am iesit in oraș, am fost sa imi fac manichiura, am iesit la cafea. Important e sa iti cunoști corpul, personal ma vindec foarte repede si probabil nu toata lumea e la fel. Atunci cand ieși trebuie sa iti găsești o pozitie in care sa nu stai asezata pe operatie. Eu stateam cu fundul pe marginea scaunului si cu spatele sprijinită de spatar si a fost ok asa.
 
Cred ca cel mai important e sa urmezi foarte strict inducatiile dupa operatie, igiena e primordială si odihna. Faptul ca am facut repaos total primele zile au grăbit vindecarea, nu am stat deloc pe operatie, am stat doar întinsă in pat sau pe canapea. Scriu aceste randuri dupa 10 zile de la intervenție si ma simt excelent. Totul arata superb, exact cum mi-am dorit. Chiar dacă nu e încă vindecată total zona, estetic e deja perfect. Nu simt nicio durere, însă nu am simtit aproape deloc in niciun moment. Simt doar firele cu care am fost cusută ca sunt acolo. Dar ele vor dispărea in cateva saptamani. 
 
Sfatul meu pentru cine isi doreste o astfel de intervenție este sa nu aibă nicio teamă. Operatiile estetice in general nu fac dintr-o viata grea una bună, nu te scapa de probleme, dar te poti simti mai confortabil in pielea ta atunci cand le faci pentru tine. Cand esti pregătită psihic, totul va decurge foarte usor. Daca ai ales-o pe doamna doctor Mihai, esti pe maini bune. 
 
Cam asta este.
 
La multi ani!
Sorina
 
Citeste si recomandarile dupa labioplastie in acest articol.

Vrei sa stii mai multe despre Estetica Intima?