Webinar Gratuit - Laser & PRP in Ginecologie

Marti, 1 Februarie, ora 20:00-21:00

 

Cu Dr. Diana Mihai, medic obstetrica-ginecologie, infertilitate, medicina regenerativa, medicina chinezeasca, trainer & speaker international Laser & PRP, Presedinte Societatea Romana de Estetica Ginecologica (SREG)

Webinar Gratuit: Laser & PRP in Ginecologie

Cu Dr. Diana Mihai, medic obstetrica-ginecologie, infertilitate, medicina regenerativa, medicina chinezeasca, trainer & speaker international Laser & PRP, Presedinte Societatea Romana de Estetica Ginecologica (SREG)

Marti, 1 Februarie, ora 20:00 – 21:00

Continut webinar

1. Despre Laser CO2 microablativ fractionat Monalisa Touch;
2. Despre PRP „Terapia Vampir” si cele 2 protocoale de obtinere.

Beneficii

Pentru ambele subiecte de Laser si PRP, veti afla despre tipurile de afectiuni pentru care aceste tratamente sunt potrivite, bune practici de utilizare si exemple din cazuri reale ale pacientelor. La finalul sesiunii va fi o sesiune de intrebari si raspunsuri cu Dr. Diana Mihai. De asemenea, veti avea ocazia sa aflati mai multe despre Societatea Romana de Estetica Ginecologica si veti primi oferte speciale pentru cursuri si congrese.

Despre Dr. Diana Mihai

Diana Mihai este medic specialist obstetrică-ginecologie la clinica proprie Ladies Excellence Clinic, Fetal Care, reţeaua Sanador și Regina Maria din Capitală. A absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București. Este președinte și membru fondator al Societăţii Române de Estetică Ginecologică (SREG) și vicepreședinte al Asociaţiei Internaţionale de Celule Stem și Medicină Regenerativă (IASMR). A urmat cursuri de specializare in Laser si PRP in Dubai si Moscova.

Ce pierzi daca nu te prezinti

Tratamentele cu Laser si PRP fac parte din tehnicile minim invazive si devin tot mai populare datorita eficientei lor si usurintei cu care se desfasoara pentru pacient. Acest webinar te va ajuta sa faci introducerea in aceste subiecte care ar trebui cunoscute de toti medicii ginecologi care doresc sa fie la curent cu ultimele noutati din industrie.

Marti, 1 Februarie, ora 20:00

Webinarul va avea loc pe Zoom. Dupa inscriere, vei primi pe email link-ul de acces la intalnirea online.