Medicina Regenerativa - Exilis Ultra 360 in Ginecologie si Modelare Corporala

1. Ce este EXILIS ULTRA 360?

EXILIS ULTRA 360 reprezintă un dispozitiv medical revoluționar, aflat în top in SUA, Europa și Asia, utilizat pentru a trata laxitatea, excesul de grăsime și a rejuvena întregul corp nedureros și ne-invaziv.

Cuprinde 2 componente:

a) REJUVENAREA VAGINALĂ

 • APLICATIE: tratamentul zonei intime (vagin, perineu, labii mari, labii mici, zona din jurul uretrei, zona din jurul clitorisului)
 • INDICAȚII: incontinență urinară, laxitate vaginală (după naștere sau odată cu vârsta), dureri la contactul sexual sau lipsa sensibilității, aspectul îmbătrânit al zonei vaginale
 • BENEFICII: labii mari cu aspect ferm, vagin cu sensibilitate îmbunătățită, tratamentul laxității vaginale, orgasm îmbunătățit, tratamentul cistocelului și rectocelului grad incipient, tratament prolaps uterin grad incipient, tratament pierderi urinare.

b) REJUVENAREA CORPULUI

 • APLICATIE: tratament față, decolteu, gușă, bărbie, brațe, abdomen, coapse, aripioare, fese, picioare
 • INDICAȚII: tratament anti-celulitic, scădere în cm, recăpătarea fermității pielii, lifting facial, remodelare corporală
 • BENEFICII: piele fără aspect de coajă de portocală, piele netedă și fermă, reducerea cicatricilor postacneice, reducerea depozitelor de grăsime
Exilis Ultra 360 Bucuresti Remodelare Corporala si Estetica Ginecologica, Dr. Diana Mihai, Ladies Excellence Clinic, Bd. Dacia nr. 19 Bucuresti (2)-min

2. Cum functioneaza EXILIS ULTRA 360?

EXILIS ULTRA 360 este unicul dispozitiv medical ce folosește concomitent radiofrecvența și ultrasunetele, reușind să dizolve celulele adipoase, în timp ce pielea își recapătă fermitatea datorită stimulării producției de colagen. EXILIS ULTRA 360 are la bază un proces de încălzire și răcire, scopul acestuia fiind de a pătrunde atât în straturile profunde ale pielii, cât și în stratul superficial al acesteia.

Exilis Ultra 360 Bucuresti Remodelare Corporala si Estetica Ginecologica, Dr. Diana Mihai, Ladies Excellence Clinic, Bd. Dacia nr. 19 Bucuresti (3)-min

3. Mi se potriveste EXILIS ULTRA 360?

EXILIS ULTRA 360 este ideal pentru oricine dorește o întreținere a corpului sau o îmbunătățire estetică evidentă odată cu apariția primelor semne ale îmbătrânirii. Totodată ajută la reducerea grăsimii, eliminarea celulitei, tonifierea corpului și un aspect perfect pentru plajă!

Pentru tratarea problemelor intime, puteți alege tratarea canalului vaginal, labiile sau ambele zone, în aceeași sesiune de tratament.

4. Ce simt în timpul tratamentului?

Majoritatea pacienților descriu senzația terapiei ca fiind similiară cu cea a unui masaj cu pietre vulcanice, fără durere. În ceea ce privește tratamentul zonei intime, nu există durere sau iritație în timpul procedurii, ci doar o senzație de încălzire.

5. Care este durata tratamentului?

În funcție de zona tratată și starea pielii, majoritatea pacientelor  urmează între 2 și 6 ședințe de tratament, la distanță de 7 – 14 zile. Fiecare tratament al unei zone specifice durează de obicei între 4 și 20 de minute. Ședințele la Ladies Excellence Clinic sunt făcute pentru câte o oră, timp în care puteți lucra una sau mai multe zone ale corpului.

6. Ce zone sunt vizate pentru tratamentul cu EXILIS ULTRA 360?

EXILIS ULTRA 360 se recomandă pentru reducerea grăsimii și obținerea fermității pielii din cap până în picioare. Zonele ce pot fi tratate sunt:

 • Față;
 • Linia mandibulară;
 • Gât;
 • Decolteu;
 • Antebrațe;
 • Brațe superioare;
 • Mâini;
 • Abdomen și regiunea lombară;
 • Fese;
 • Coapse;
 • Zona intimă;
 • Genunchi;
Exilis Ultra 360 Bucuresti Remodelare Corporala si Estetica Ginecologica, Dr. Diana Mihai, Ladies Excellence Clinic, Bd. Dacia nr. 19 Bucuresti (2)-min

7. În cât timp o să văd rezultate?

Fermitatea pielii va fi recăpătată și vizibilă încă de la prima ședință, însă rezultatele vor fi și mai vizibile în timp, după finalizarea tratamentului, după ce corpul a beneficiat de suficient timp pentru a se adapta. Este esențial să vă hidratați corespunzător înainte și după tratament, cel puțin 2 litri de apă zilnic fiind recomandați.

8. Ce trebuie să fac înainte de tratamentul labiilor cu ajutorul EXILIS ULTRA Femme 360?

Este necesar să veniți epilată pentru tratamentul corporal sau vaginal.

Recomandarea noastră IMPORTANTĂ este de a nu epila zona în ziua în care veniți la tratament, ci cu 2-3 zile înainte.

Mai mult, pentru a putea programa tratamentul, trebuie să aveți efectuate analize în vederea depistării eventualelor infecții genitale: secreție vaginală, cultură col (efectuate în ultimele 3-6 luni), examen Papanicolau (efectuat în ultimul an) și examen de sumar de urină și de urocultura (efecutate în ultimele 3 săptămâni). În unele cazuri este necesar și test pentru Ureaplasma/Mycoplasma, Ag. Chlamydia. Este necesar un consult ginecologic înainte de procedură la doctor Diana Mihai.

Dr Diana Mihai, Ladies Excellence Clinic, Medic Ginecolog, Infertilitate, Celule Stem, Fotoliul Emsella, Estetica ginecologica, Medicina regenerativa, Bucuresti

Despre medicul dumneavoastra - Dr. Diana Mihai

Dr. Diana Mihai, medic specialist Obstetrica-Ginecologie, trainer certificat Plasmolifting in zona ginecologica (certificat obtinut la Moscova, Rusia). Dr Diana Mihai este Presedintele Societatii Romane de Estetica Ginecologica, membru activ senior al Societatii Europene de Estetica Ginecologica si membru al Societatii Americane de Estetica, cu studii la Estetica Ginecologica la Paris, Londra, Dubai, Moscova, Edinburgh, Sofia si Berlin.

” În cadrul consultației vom putea avea o discuție sinceră și deschisă despre ce anume vă deranjează sau vă nemulțumește. De ce precizez ”sinceră și deschisă”? Deoarece înțeleg că aveți emoții și totodată înțeleg faptul că majoritatea femeilor din România nu se simt confortabil discutând despre viața intimă de teama de a fi judecate, neînțelese sau stigmatizate. Însă este demonstrat prin studii la nivel mondial faptul că durerea, patologiile din zona intimă și lipsa de satisfacție sunt cauze majore de depresie, izolare socială, mânie, frustrare și nefericire (evenimente psihice) ce au răsunet asupra întregului organism, determinând evenimente organice (boli cardiovasculare, cerebrale, metabolice, etc). Deci, sănătatea intimă are efecte pozitive sau negative asupra sănătății generale a organismului. Interesant, nu e așa? O femeie fericită, este și mai sănătoasă. Iar o femeie sănătoasă, este și mai fericită. ” – Dr. Diana Mihai

Programeaza-te pentru o sedinta de Exilis Ultra 360 in Bucuresti!

Folositi butonul de mai jos pentru a face o programare online cu Dr. Diana Mihai, la Ladies Excellence Clinic pe Bd. Dacia nr. 9 (la 5 minute de Piata Romana).

Vrei sa stii mai multe despre Rejuvenare Vaginala?