Medicina Regenerativa
Tratamentul PRP

Tratamentul cu PRP te ajuta sa recapeti aspectul tanar al zonei intime!

Toti ne dorim, la un moment dat, o masina a timpului care sa dea anii inapoi si sa ne redea tineretea, pielea lipsita de riduri si ferma, viata intima ca la inceput, un aspect genital ca inainte de nasteri sau pur si simplu imbunatatirea orgasmului sau tratamentul disconfortului cauzat de candidoze recidivante.

Ei bine, mecanismul de recapatare a sanatatii si tineretii este ascuns chiar in corpul nostru si poate fi declansat cu ajutorul trombocitelor, care conţin proteine capabile sa stimuleze regenerarea celulelor – prin urmare, sa ne vindece folosind chiar sangele nostru.

In ce situatii te poate ajuta tratamentul PRP?

Tratamentul PRP (“Terapia Vampir” Vaginala) este o practica diferita fata de MonaLisa Touch, diferenta fiind ca aceasta metoda foloseste chiar trombocitele din sanagele nostru pentru regenerarea celulelor.

Se recomanda in cazul in care doriti:

  • Cresterea ratei de sarcina prin imbunatatirea calitatii endometrului – atat pentru sarcina spontana cat si in cadrul procedurilor de FIV (Reproducere Umana Asistata)
  • Tratamentul cicatricilor, de exemplu dupa nastere naturala sau dupa operatie cezariana
  • Dereglari ale florei vaginale recidivante, de exemplu candidoza care tot reapare dupa tratament
  • Augmentarea labiilor – ce au “aspect ridat”
  • Tratamentul atrofiei vaginale- senzatie de uscaciune sau mancarime (prurit) din menopauza
  • Ajuta in tratamentul incontinentei urinare de grad mic, a durerilor la urinare si a cistitelor recidivante (urinare dureroasa, frecventa)
  • Tratamentul lichenului vulvo-vaginal
  • Tratamentul ectopiei colului uterin
  • Imbunatatirea orgasmului- injectarea clitorisului sau a punctului G
  • Tratamentul durerilor la contactul sexual si imbunatatirea relatiei intime si a sensibilitatii genitale

Cum se realizeaza tratamentul PRP?

1. Primul pas este recoltarea de sange – vi se va lua o cantitate mica de sange (1-2 eprubete de obicei) asa cum procedati in cazul analizelor uzuale de sange.

2. Acest sange se va centrifuga intr-un aparat special (cu 1 sau 2 centrifugari, in functie de indicatia de tratament pe care o aveti).  In urma centrifugarii in eprubete speciale, plasma bogata in trombocite, factori de crestere si de vindecare naturali vor fi activati si separati de celulele rosii. Acesti factori si celule vindeca in mod natural organismul in momentul in care va raniti, zgariati sau aveti orice accident. Astfel, utilizarea lor produce o vindecare naturala si in acelasi timp intensificata, fara efecte adverse.

3. Medicul va extrage apoi doar acest PRP si il va injecta sub anestezie locala in zonele ce necesita tratament.

Care este pretul pentru tratamentul PRP?

In urma unei consultatii medicul va stabili cantitatea de PRP necesara pentru tratamentul dumneavoastra, acest tratament fiind personalizat in functie de afectiunea si necesitatile dumneavoastra. De obicei, sunt necesare aproximativ 1- 2 eprubete de sange pentru injectare.

 Tratamentul este recomandata sa se efecueze o data la 4-6 saptamani, minim 3 sedinte.

Despre medicul dumneavoastra - Dr. Diana Mihai

Dr. Diana Mihai, medic specialist Obstetrica-Ginecologie, trainer certificat Plasmolifting in zona ginecologica (certificat obtinut la Moscova, Rusia). Dr Diana Mihai este Associate Vice President al Societatii Internationale de Celule Stem si Medicina Regenrativa, membru activ senior al Societatii Europene de Estetica Ginecologica si membru al Societatii Americane de Estetica, cu studii la Estetica Ginecologica la Paris, Londra, Dubai, Moscova, Edinburgh, Sofia si Berlin.

” În cadrul consultației vom putea avea o discuție sinceră și deschisă despre ce anume vă deranjează sau vă nemulțumește. De ce precizez ”sinceră și deschisă”? Deoarece înțeleg că aveți emoții și totodată înțeleg faptul că majoritatea femeilor din România nu se simt confortabil discutând despre viața intimă de teama de a fi judecate, neînțelese sau stigmatizate. Însă este demonstrat prin studii la nivel mondial faptul că durerea, patologiile din zona intimă și lipsa de satisfacție sunt cauze majore de depresie, izolare socială, mânie, frustrare și nefericire (evenimente psihice) ce au răsunet asupra întregului organism, determinând evenimente organice (boli cardiovasculare, cerebrale, metabolice, etc). Deci, sănătatea intimă are efecte pozitive sau negative asupra sănătății generale a organismului. Interesant, nu e așa? O femeie fericită, este și mai sănătoasă. Iar o femeie sănătoasă, este și mai fericită. ” – Dr. Diana Mihai

Programeaza-te pentru o consultatie de Rejuvenare Vaginala in Bucuresti

Folositi butonul de mai jos pentru a face o programare online cu Dr. Diana Mihai la Ladies Excellence Clinic, pe Bd. Dacia nr.19, Sector 1, Bucuresti